Omschrijving

Top-Up: rauw industrieel en modern tegelijk

Top-Up, een project van Lemniskade, wordt een transparant gebouw van zeven verdiepingen. Het komt boven op een oude kabelhaspelopslag van de PTT, direct aan het Johan van Hasseltkanaal. Dit levert een bijzondere combinatie op van rauw industrieel beton en moderne architectuur. De draagstructuur van het gebouw is voor een groot deel van hout. Net als bij het ernaast gelegen woongebouw PATCH22 wordt dit goed zichtbaar. Top-Up en PATCH22 zijn dan ook zusterprojecten, van dezelfde architect: Tom Frantzen.

Nieuwbouw lofts in Amsterdam, alle vrijheid voor de koper

“De ruimtes in Top-Up hebben een vrije hoogte van drie meter en zijn volledig leeg”, zegt Frantzen. “Dus zonder schachten en meterkasten. Daardoor ligt alles open voor de koper. De maat van het appartement, de indeling en de afwerking. Wil je een grote woonkeuken? Dat kan… Eén open ruimte? Ook mogelijk… We hebben alle beperkingen weggenomen.” Als koper zorg je dus zelf voor de afwerking. Zo is er ruimte voor die unieke maatwerk-keuken, die bijzondere antieke deuren uit India, dat fijne atelier dat je altijd al had willen hebben of die supergrote inloopkast. “Vanaf de voordeur bieden we pure vrijheid. Zo ontstaan écht unieke appartementen.”

Top-Up: lofts van 99 tot zelfs 496 vierkante meter

De 28 lofts hebben woonoppervlaktes van 99 of 149 vierkante meter. Bij alle woningen zit een buitenruimte (vanaf 29 vierkante meter). Je kunt verschillende lofts samenvoegen tot nog grotere appartementen, van bijvoorbeeld 248, 347 en zelfs 496 vierkante meter. In het laatste geval is je balkon 116 vierkante meter groot. “Er is veel vraag in Amsterdam naar dit soort grotere appartementen”, aldus Frantzen. “Je koopt dan een halve, driekwart of zelfs een hele verdieping.”

Start verkoop nieuwbouw appartementen Top-Up

De verkoop van de nieuwbouwproject Top-Up gaat zondag 12 november van start. Om uitgenodigd te worden voor de start verkoop moet je ingeschreven zijn via de projectwebsite van Top-Up. Een appartement van 99 vierkante meter aan noord-oostelijke zijde kost tussen 437.500 en 490.000 euro (v.o.n.). Wil je een loft in Top-Up van 149 vierkante meter aan de kant van het Johan van Hasseltkanaal en het IJ, dan ligt de koopsom tussen 775.000 en 850.000 euro (v.o.n.). Je kunt ook nog een aantal parkeerplaatsen kopen in de parkeergarage van het project. 

Nu in verkoop 
Top-Up is inmiddels in verkoop. Inschrijven kan tot maandag 4 december, 12.00 uur, op de projectwebsite. Een appartement van 99 vierkante meter kost tussen 437.500 en 520.000 euro (v.o.n.).
Wil je een loft in Top-Up van 149 vierkante meter aan de kant van het Johan van Hasseltkanaal en het IJ, dan ligt de koopsom tussen 775.000 en 850.000 euro (v.o.n.). Prijzen inclusief 30 jaar afgekochte erfpacht.
Je kunt ook nog een aantal parkeerplaatsen kopen in de parkeergarage van het project.  

Het plan is inmiddels in verkoop.
Kan je ‘m ook aanmelden op prijsrange: € 437.500 -  € 850.000,-

Bij interesse verwijzen we je graag door naar de projectsite.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Lemniskade B.V.

Types