Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

In Aalsmeer centrum ontwikkelt Timpaan 231 woningen bestaande uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De locatie
De locatie van het project Dorpshaven-Zuid is gelegen tussen de Burgemeester Kasteleinweg (N201), Dorpsstraat, Lijnbaan en de Oosteinderweg.

Stedenbouw en architectuurstijl
Kenmerkend voor de woningen en appartementen is, naast het hoogwaardige afwerkingsniveau en het grote aantal mogelijkheden om de woningen aan te passen aan uw individuele wensen, de ligging aan het water op zeer korte afstand van het centrum van Aalsmeer. Door de variatie aan woningontwerpen is al een aantrekkelijke woonwijk ontstaan met een eigen karakter.
 
Stand van zaken
De laatste 16 twee-onder-een-kapwoningen en 8 (semi-) vrijstaande woningen van Dorpshaven-Zuid zijn op 11 november in verkoop gegaan. Alle woningen zijn verkocht of staan onder optie. U kunt zich nog wel als reservekandidaat opgeven.

Interesse
U kunt zich aanmelden als geïnteresseerde van Dorpshaven-Zuid middels dit formulier: http://dorpshaven-zuid.nl/belangstelling/

Voor uitgebreide verkoopinformatie kunt u terecht bij Eveleens Makelaars o.z. en bij EKZ|Makelaars o.g.

Volg het laatste nieuws door onze Facebookpagina te liken: https://www.facebook.com/DorpshavenZuid en onze Twitterpagina te volgen: https://twitter.com/DorpshavenZuid

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
BV Timpaan Real Estate

Types