Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Terrazza: thuiskomen op Zeeburgereiland

Je laat het drukke verkeer rond Amsterdam achter je en draait Zeeburgereiland op. Van een afstand ontwaar je de verspringende contouren van je appartementencomplex. Je rijdt soepel de ondergrondse garage in en pakt de lift naar je ruime woning. Thuisgekomen schenk je een welverdiend drankje in en stap je het balkon op. Je sluit je ogen en voelt de avondzon op je huid. De dag glijdt van je af. In Terrazza is het met recht ontspannen wonen.

Variatie in lagen en hoogten 

De nieuwbouw in Terrazza bestaat uit 122 appartementen verdeeld over 3 woonblokken. Wat opvalt is de eenduidige uitstraling, maar mét een grote afwisseling in lagen en hoogten. Denk aan verspringende verdiepingen en balkons die eigenwijs uitsteken. Ook de appartementen bieden de nodige variatie, zowel in woonoppervlakte - van 50m2 tot maar liefst 180m2 - als in buitenruimte: van Frans balkon tot een flink terras van zo’n 100m2.

De appartementen van Terrazza zijn op 18 december 2017 in verkoop gegaan. De inschrijving is op 4 januari 2018 gesloten. Je kunt je op dit moment alleen nog melden als reservekandidaat. Stuur een email met je contactgegevens en bouwnummervoorkeuren naar verkoop.noordwest@bpd.nl en we plaatsen je op de reservelijst.  


Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
BPD Ontwikkeling, Regio Noord-West

Makelaars

Types