Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Wonen in Laan van Spartaan 
Laan van Spartaan is een nieuwe, frisse woonwijk in Amsterdam-West met een 21ste eeuws en stads-sportief karakter. Laan van Spartaan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de gonzende binnenstad van Amsterdam. Met 10 minuten fietsen ben je op de Dam! 

Sportief en groen 
In de nieuwe stadswijk Laan van Spartaan woon je midden tussen de sportvelden, aan de Erasmusgracht en net buiten de Ring richting de Sloterplas. Het is een bijzondere woonbuurt met een mooie mix van wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport. Ondernemers, studenten en (top-)sporters vinden hier hun plek. Maar ook starters, senioren en gezinnen.

Hof van Spartaan 
Naar verwachting in begin 2018 gaan wij in verkoop met het eerste deel van de Middenkavel in Laan van Spartaan. De middenkavel heeft een leuke naam gekregen: Namelijk Hof van Spartaan. In het Hof van Spartaan, tussen de Jan van Galenstraat en de voetbalvelden komen in totaal 246 appartementen en 21 eengezinswoningen, rond een groen en kindvriendelijk binnenhof. Verwachte oplevering van dit plan is eind 2019.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
BPD Ontwikkeling, Regio Noord-West

Makelaars

Types