Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Park Quatrebras in Badhoevedorp

Na vele jaren van voorbereiding is AM in juli 2018 de verkoop gestart van de eerste woningen in Park Quatrebras in Badhoevedorp.
Op www.wijbadhoevedorp.nl kunt u lezen wat Badhoevedorp zo aantrekkelijk maakt als dorp om te wonen. Badhoevedorp zal zich de komende tijd verder kunnen ontwikkelen nu de aloude A9 het dorp niet meer doorsnijdt. De vrijkomende ruimte wordt gebruikt om Badhoevedorp als woonlocatie nog aantrekkelijker te maken. De ligging, bereikbaarheid, het groen  en de aanwezigheid van (sport)voorzieningen zijn de veel genoemde pluspunten van het dorp, gelegen in de luwte van Amsterdam.

Park Quatrebras wordt een ontspannen, groen woongebied - een fijne, parkachtige omgeving - vlakbij de dorpskern. Het idee is: wakker worden met fluitende vogels, genieten van de zon in eigen tuin, kinderen op de fiets naar school en wandelen in het park. Het stedenbouwkundig ontwerp voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, een groene brink, rondlopende straten, met veel grote aangeplante bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park gelijk voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

In december 2018 is de bouw van de eerste woningen gestart. Op dit moment is nog een aantal woningen te koop en dus beschikbaar.

Ga snel naar de website en lees daar meer over Park Quatrebras en de woningen die nog te koop zijn! 

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest

Types