Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Banneplein – de eengezinswoningen in blok 2 en 4
Na de succesvolle verkoop van de studio’s en appartementen in blok 1 en 3a en 3b start in januari 2018 hiervan de bouw.
Zeer binnenkort start ook de verkoop van de 26 bijzondere eengezinswoningen in blok 2 (13) en blok 4 (13).
De woningen zijn om meerdere redenen bijzonder te noemen. De woningen worden gerealiseerd in het talud dat de hoger gelegen IJdoornlaan scheidt van het circa 3 meter lager gelegen Banneplein. Dit betekent dat een deel van de woningen haar voordeur heeft aan het Banneplein en een ander deel aan de zijde van de IJdoornlaan. De ruimte achter de woningen is ingericht als een overdekte stallinggarage die vanaf het Banneplein toegankelijk is (6 woningen beschikken standaard over 2 parkeerplaatsen en 7 woningen over 1 parkeerplaats). Op het dak van de stallinggarage bevindt zich in de meeste gevallen de, vanuit de woonkamer van elke woning bereikbare, privé-dektuin. De dektuin wordt standaard voorzien van een groene erfscheiding. De woonkamer van de woningen aan het Banneplein bevindt zich op de eerste verdieping terwijl de woonkamer van de woningen aan de IJdoornlaan zich bevinden op de begane grond. De woningen zijn niet alleen toegankelijk via de voordeur maar kunnen ook betreden worden via de ‘achterdeur’ in de stallinggarage.
Deze woningen worden aangeboden inclusief 1 danwel 2 parkeerplaatsen in de stallinggarage. Ten gunste  van deze stallinggarage wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht waaraan maandelijks servicekosten verschuldigd zijn.  
De woningen worden standaard aangeboden met vloerverwarming, een fraaie keuken met diverse apparatuur. Daarnaast worden de sanitaire ruimtes voorzien van een mooi pakket aan tegelwerk en sanitair (Villeroy & Boch). De woningen worden aangesloten op het netwerk van stadsverwarming en worden bovendien voorzien van een aantal zonnepanelen. Uiteraard wordt de mogelijkheid geboden af te wijken van de gemaakte keuzes danwel keuzes te maken op het gebied van bijvoorbeeld het vergroten van de slaapkamer of toevoegen van een extra badkamer. Het is zelfs mogelijk de woning te laten voorzien van een complete wand- en/of vloer-afwerking. Bij de verkoop van de woning zal een lijst van mogelijkheden tot uw beschikking zijn.


Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest

Types