Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Inschrijven kan via de projectenwebsite!

En Bloc – Spelen met blokken

In de Amsterdamse Houthaven wordt het bijzondere nieuwbouwproject En Bloc ontwikkeld. Het gebouw bestaat uit 166 ‘units’, die verdeeld over 6 verdiepingen tot 67 woningen zijn gekoppeld. Hoe komt dat gebouw er uit te zien? Het ontwerp van de gevel is inmiddels afgerond met de huidige groep mede-opdrachtgevers (MO'ers). Binnenkort worden er definitieve impressies op de website geplaatst. 

Start verkoop donderdag 18 januari 2018
De verkoop van de laatste woningen in En Bloc start op donderdag 18 januari. Vanaf dat moment start de digitale inschrijving via de website. Deze wordt gesloten op 30 januari. Belangstellenden ontvangen te zijner tijd bericht over de inschrijvingsprocedure. Alvast benieuwd naar de beschikbare woningen? Bekijk deze dan in de woonconfigurator. Benieuwd naar de prijzen? Bekijk deze hier. 

Aantrekkelijke eilandenwijk
De Houthaven van Amsterdam ondergaat een metamorfose. Vroeger losten vrachtschepen uit heel Europa hier hun lading. Nu wordt het gebied een fantastische plek om te wonen, op slechts 10 minuten van het levendige centrum van onze hoofdstad. Een prachtige eilandenwijk, een eilandenrijk!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
ERA Contour

Types