Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

De inschrijving voor de 57 luxe appartementen in Klaasje Zevenster is gesloten! Ben je te laat maar heb je wel interesse in een appartement? Neem dan contact met ons op. Wij zetten je op de reservelijst voor het bouwnummer van jouw voorkeur. 

Klaasje: groen én centraal

Ten oosten van het sfeervolle Stadshart Amstelveen, op 5 minuten fietsafstand, realiseert ontwikkelcombinatie Klaasje Zevenster (BPD en De Nijs) 57 nieuwbouwappartementen in 2 moderne woongebouwen. In Klaasje woon je in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De locatie is niet alleen goed bereikbaar, maar ligt ook ideaal ten opzichte van winkel-, sport- en recreatievoorzieningen. De appartementen van 96m² tot 169m² zijn verkrijgbaar vanaf € 450.000,- v.o.n. inclusief één overdekte parkeerplaats. 

Wonen in Klaasje

In de hoek van de Oranjebaan en de Camera Obscuralaan komen 5 appartementengebouwen met een uniforme, moderne uitstraling. Ontwikkelcombinatie Klaasje Zevenster ontwikkelt hier 2 gebouwen met koopappartementen, met respectievelijk 5 en 10 woonlagen. De moderne appartementengebouwen liggen in het groen en het binnenterrein wordt ingericht als centrale ontmoetingsplek met parkachtige sfeer. De appartementen variëren in oppervlakte van 95 tot 170 m², zijn verkrijgbaar vanaf €449.000,- v.o.n. en hebben minimaal één parkeerplaats ter beschikking in de ondergrondse parkeergarage.  

De buurt wordt autoluw en je woont op loopafstand van de supermarkt. Met 5 minuten fietsen ben je in het gezellige Stadshart, waar je uitgebreid kunt winkelen. Tot slot liggen in de nabije omgeving recreatiegebieden zoals veenmeer De Poel, met aan de oever het bekende 2-sterrenrestaurant Aan de Poel.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
BPD Ontwikkeling, Regio Noord-West

Types