Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

De Frits Zernikestraat in De Houtzagerij is een licht krommende straat waarlangs kleine rijtjes met eengezinshuizen en vrijstaande huizen staan. Gemoedelijk en heerlijk rustig. Wie hier vrijstaand woont, heeft het getroffen.

Vrijstaand wonen aan het water
De 6 vrijstaande huizen hebben allemaal een tuin en/of terras aan het water. Aan de ene kant van de straat 3 vrijstaande Buitenhuizen met uitzicht over het water en het prachtige natuurgebied van Vitens. Hier heb je gegarandeerd een blijvend groen uitzicht. Vanuit de andere 3 vrijstaande Boothuizen stap je vanaf je terras zo je eigen boot in en zit je op de vaarroute door Nobelhorst. Hier geniet je van de voorbij varende bootjes en sportieve kanoërs.

Een klassiek dorps karakter
Op een mooie dag is er altijd een plekje in de zon óf in de schaduw. Ga lekker op het terras bij het huis zitten, lig in het gras of gooi een hengeltje uit. De wit gekeimde muren, de antraciete of rode dakpannen en de luiken geven de huizen een klassiek dorps karakter. 

Alle ruimte
De huizen hebben een fijne woonkamer en een grote leefkeuken met openslaande deuren naar de tuin of het terras. Met 168 m2 woonoppervlakte heb je hier alle ruimte!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Ymere

Types