Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Wonen en Genieten. Op je eigen manier!

Projectinformatie
In Diemen, op de hoek van de Arent Krijtsstraat en de Hartveldseweg ontwikkelt AM een bijzonder appartementencomplex met fascinerende huurappartementen. 

De woningen hebben diverse afmetingen, vrij uitzicht over de Weespertrekvaart, een luxeuze afwerking en zijn bovenal zeer centraal gelegen. Keuze genoeg! Lopend, fietsend of met het openbaar vervoer naar bijvoorbeeld het Diemer Festijn, Park Frankendael, het Tropenmuseum, Artis of de Negen straatjes.

Planning
Wij zijn op dit moment druk bezig met het uitwerken de ontwerpen. Deze zijn nagenoeg gereed. het eind van deze zomer (2019) wordt gestart met het in gang zetten van de omgevingsvergunningsprocedure in gang zetten.

Afhankelijk hoe dit proces verloopt, is de huidige verwachting dat wij in het najaar van 2020 kunnen gaan starten met de bouw van de appartementen. De bouw zelf neemt ongeveer een jaar tot anderhalf in beslag.

Waarschijnlijk zal het enige maanden voor oplevering mogelijk zijn om je in te schrijven voor een huurwoningen in dit mooie appartementencomplex zal gaan starten.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest