Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Wonen aan de Amstel, nieuwbouw op een unieke plek
Aan de Amstel in Uithoorn komt het nieuwbouwplan De Regentes. De Regentes wordt een aantrekkelijke woonbuurt op een historische locatie langs de Amstel. Het voormalige terrein van de Campinafabriek wordt getransformeerd tot een aantrekkelijke buurt in een groene en waterrijke omgeving. De Regentes biedt plaats aan uiteenlopende woningtypen en bewoners in alle leeftijden. 

Kies jij voor een ruime eengezinswoning met tuin, een appartementen met met fraai uitzicht over de Amstel of laat je liever je eigen, vrijstaande huis bouwen op een kavel? Hier kun jij straks wonen in een sfeervolle en kindvriendelijke wijk. En wie wil niet de mogelijkheid om je bootje dicht bij huis aan te meren aan de Wilhelminakade?

Kindvriendelijke buurt
De Regentes wordt een veilige en kindvriendelijke woonbuurt, waarbij bestaande structuren en nieuwe ontmoetingsplekken naadloos op elkaar aansluiten. Een groen plantsoen met enkele bomen zal straks het hart en rustpunt van de buurt vormen. Het water langs de Thamerweg wordt gehandhaafd. Deze Thamersloot wordt een natuurlijk overgang van bestaand woongebied langs een dijk en semibungalows aan de rand van de nieuwe buurt. De groene oevers langs de Amstel blijven bestaan, waarbij voor de Thamerkerk een nieuw plein gerealiseerd wordt.

Uiteenlopende woningen
Rond het centrale plantsoen worden eengezinswoningen met jaren '30 architectuur gerealiseerd. Langs de Thamersloot worden levensloopbestendige, geschakelde semibungalows gerealiseerd. Direct aan de Amstel staat straks een appartementengebouw in 5 woonlagen. Door te spelen met kleur, hoogte en breedte, ontstaat een afwisselend en levendig gevelbeeld dat doet denken aan de Amsterdamse grachtenpanden.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
BPD Ontwikkeling, Regio Noord-West

Types