Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Het eiland
Altijd al gedroomd van wonen aan het water? Met een eilandkavel in De Blaricummermeent, heeft u iets heel bijzonders in handen. Elke dag geniet u weer van een schitterend uitzicht en vanuit uw tuin vaart u zo het Gooimeer op. De eerste eilandkavels zijn inmiddels verkocht, maar u heeft nog een kans. Wees er snel bij, want dit is een unieke plek voor de watersportliefhebber.

De 9 kavels variëren in grootte van 487 m² tot 791 m² en worden verkocht per opbod. Bieden kan vanaf  € 735,- per m², maar heeft u als enige ingeschreven op een kavel? Dan betaalt u de vanaf prijs, wel zo eerlijk vinden wij.

Maar hoe werkt het dan precies?
De verkoopprocedure bestaat uit twee stappen;een inschrijfronde en een biedingsronde. De inschrijfperiode loopt van donderdag 22 maart 2018 om 19.00 uur tot woensdag 4 april 2018 om 14.00 uur. In het document ‘de verkoopprocedure kavels op het eiland’ leest u waar uw inschrijving aan moet voldoen.
Op donderdag 5 april om 19.00 uur maakt de notaris bekend hoeveel inschrijvers er op de kavels zijn. Hierbij mag u uiteraard aanwezig zijn. Heeft u als enige ingeschreven op een bepaald kavel?
Gefeliciteerd, het kavel is direct voor u. Wanneer er meer inschrijvers op het kavel van uw dromen zijn, dan heeft u tot woensdag 11 april 14.00 uur de tijd om uw bod uit te brengen en maakt de notaris donderdag 12 april om 19.00 uur bekend of u de gelukkige eigenaar van het kavel bent.

Informatieavond:
Graag leggen wij gedetailleerd aan u uit  hoe de verkoopprocedure, van inschrijving tot bieding, in zijn werk gaat. Daarom nodigen wij u op donderdag 22 maart om 19.00 uur van harte uit om de informatieavond in het Experience Centre aan de Deltazijde 3 03 in Blaricum bij te wonen. Wij verzoeken u per mail via projectbureau@blaricum.nl te laten weten of u bij deze bijeenkomst aanwezig wil zijn.

Lees de volledige omschrijving