Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Aan de rand van het groene en elegante Park Frankendael komen zesenzeventig eengezinswoningen en vier appartementen. De helft hiervan komt in de vrije verkoop. Huizen met karakter, een eigen tuin én een grote gemeenschappelijke binnentuin. Park Jeruzalem is een plek met historie. De architect van Park Jeruzalem, Heren 5 architecten, liet zich inspireren door de kenmerkende stijl van de Amsterdamse stedenbouw net na de Tweede Wereldoorlog in de Watergraafsmeer. Achter de gevel houdt de vergelijking echter op: de moderne, bijzonder ingedeelde woningen sluiten helemaal aan op jouw leefstijl.  

Park Jeruzalem is omringd door groen. In Park Jeruzalem hebben Karres en Brands het ontwerp gemaakt in de stijl van de gerenommeerde landschapsarchitecte Mien Ruys. De binnentuin heeft een eigen identiteit, met de diagonaal als uitgangspunt. De ruim voldoende aanwezige parkeerplaatsen gaan naadloos op in de tuin. Hierdoor - en door het slim toepassen van beplanting – dragen de tuinen bij aan een extra ruimtelijk gevoel. 

De woningen in Park Jeruzalem bieden inspirerende indelingen en mogelijkheden. Het zijn lichte huizen met hoge plafonds op de begane grond. Huizen waarin geleefd mag worden, met gebruik van eerlijke, natuurlijke materialen. Met hoge ramen aan de achterkant halen we buiten naar binnen. Of je nu stoer, uitgesproken of ingetogen wilt wonen: ze zijn het uitgangspunt om er echt jouw eigen huis van te maken. 

Heb je interesse in een woning in Park Jeruzalem? Meld je dan aan op de projectwebsite.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
M.J. de Nijs Projectontwikkeling

Types