Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Lucht, licht en luxe, dat is wat San Francisco uitstraalt. Schelpenwit van kleur, één met de schittering van het water en de helderheid van het duinzand. Hier woon je breeduit, in een luxueus appartement inclusief ruim terras en een oogverblindend uitzicht. Life on the beach, op een exclusieve plek in Nederland.

Alles in de buurt

Wonen in San Francisco heeft veel voordelen. Een geweldig terras met volledig vrij uitzicht over het IJmeer. De zonsondergang krijg je er gratis bij. Op een steenworp  afstand vind je winkels en gezellige horecatentjes. Aan het Duinplein komt straks een supermarkt, waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. En, er is altijd  genoeg parkeerplek.

Lekker in de zon

Buiten speelt een grote rol in DUIN, en bij uitstek bij de appartementen van San Francisco. Op iedere verdieping hebben de buitenruimtes een zuidelijke, zuidwestelijke of westelijke ligging – heerlijk veel zonuren gegarandeerd op je terras of balkon.

Onder San Francisco

Ook onder San Francisco is ruimte voor horeca en retail. Vanuit je appartement ga je direct naar beneden voor een hapje en een drankje. In de zomer strijk je heerlijk neer op het terras recht voor je deur en aan het strand. De definitieve invulling van de commerciële ruimte wordt later bekend.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Amvest
Website

Types