Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Open up your perspective
VERTICAL is een uniek woongebouw in Amsterdam Sloterdijk. Ontworpen door vijf Nederlandse toparchitecten. VERTICAL is een plek waar stad en natuur samenkomen en is ontworpen voor een volgende generatie duurzaam wonen. Met 168 woningen, shared facilities, een tuin op hoogte en vier unieke woningtypes in zes verschillende formaten voegt VERTICAL een nieuw woonklimaat toe aan de Amsterdamse woningmarkt. VERTICAL is nice to stay in, easy to go out. Het begin van iets moois in Sloterdijk. En jij kunt daar onderdeel van zijn. Open up your perspective, Let’s go VERTICAL!

One size fits all. Maar niet in VERTICAL. Hier kies je uit vier verschillende woningtypes in zes verschillende formaten. Van Maisonette tot Tuinwoning. Van S tot XXXL. Dit is het nieuwe stedelijk wonen in Amsterdam. Je hoeft alleen nog maar te kiezen.
Maar VERTICAL gaat verder dan alleen wonen. Daarom bieden we faciliteiten die jouw leven gemakkelijker en interessanter gaan maken. Met plekken waar je vrienden of nieuwe mensen kunt ontmoeten of waar je kunt ontstressen na een drukke werkdag.

Neem snel een kijkje op de website om meer te weten te komen over dit indrukwekkende gebouw!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Heijmans Vastgoed West

Types