Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Het lichte en moderne “terrassengebouw” klimt omhoog van 7 tot 15 lagen en bepaalt daarmee de skyline van het Cruquius eiland, zonder te overheersen. 

De terrasvorm van Cruquius 2.1 A zorgt voor veel licht en buitenruimte, zodat je optimaal van de zon kan genieten. Maar daarnaast zorgt de vorm ook voor een enorme variëteit aan woningen. Er valt dus wat te kiezen!

Stadswoningen
De elf stadswoningen – drie woonlagen – liggen direct aan de kade op de zonnige zuid- en westkant. De stadswoningen kenmerken zich door de stalen profielen en heerlijke buitenruimten: een terras op de begane grond en een loggia op de 1e verdieping. 

3- kamerappartementen 
Heerlijke lichte appartementen, dankzij de grote ramen die vaak helemaal open kunnen. Ruime woonkamers geven toegang tot de buitenruimte met een weids uitzicht. Dankzij de speelse indeling van het gebouw zijn er 3-kamerappartementen in allerlei soorten en maten. 

4- kamerappartementen
De grote raampartijen geven deze luxe appartementen niet alleen veel licht, maar ook een fantastisch uitzicht. De appartementen hebben een heerlijk terras – en een aantal ook nog een tweede buitenruimte. Door de terrasvormige architectuur is er een ruime keuze aan appartementen.  

Penthouses
Wonen op hoog niveau. Op de twee bovenste verdiepingen liggen twee fantastische penthouses van ruim 235 m2, met een magnifiek uitzicht over de stad en de Entrepothaven. Beide penthouses hebben een master bedroom met eigen badkamer, een tweede badkamer en een riant terras op het zuidwesten. Een fantastische plek om te wonen: met volop privacy, van alle gemakken voorzien én met alles wat de stad te bieden heeft binnen handbereik. 

Specificaties

  • Eigen grond
  • Afgesloten parkeergarage
  • Gezamenlijke binnentuin
  • Eigen berging in de onderbouw
  • Gezamenlijke fietsenberging
  • Planning start bouw 2e helft 2018
  • Prognose bouwtijd 2,5 jaar 

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Amvest

Types