Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Na de start van de verkoop van de eerste woningen in fase 1 A start AM nog voor de zomer met de verkoop van 50 woningen in fase 1 B. Deze fase wordt ontwikkeld en gerealiseerd ten westen van fase 1 A.

Het woning-aanbod is sterk vergelijkbaar met het aanbod in de eerste fasen van Lanenrijk. Ook in fase 1B is sprake hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.
 
Bijzonder is de verkoop van woningen in het Landscronerhof. Woningen conform het concept van ‘samen zelfstandig wonen’, met een woon- en slaapprogramma op de begane grond en mogelijkheid tot eigendom/gebruikmaking van een gemeenschappelijke ruimte/tuin. 

De woningen maken onderdeel uit van het nieuwbouwplan Weespersluis in Weesp alwaar uiteindelijk zo'n 2.750 woningen gerealiseerd zullen worden. (zie ook www.weespersluis.nl)

Architectenbureau Heren 5 uit Amsterdam tekent voor het ontwerp van de woningen. Weespersluis krijgt de sfeer en stijl van de fin de siècle, de periode tussen eind 19e en begin 20ste eeuw. De woningen worden gekenmerkt door ambachtelijkheid en verfijning in de ornamentiek. De architectuur verschilt per pand, waardoor iedere woning herkenbaar is.
 
Heeft u interesse in het komende woning-aanbod van AM in Weespersluis? Bezoek dan www.nieuwbouwweespersluis.nl en schrijf u in als belangstellende.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest

Types