Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Sloterdijk Centrum zoekt stoere ondernemers en bewoners!
Het gebied rond station Sloterdijk transformeert in een rap tempo van kantorenlocatie naar een gemengd woon- en werkgebied. De komende jaren komen hier 1.500 woningen voor verschillende doelgroepen bij en het aantal mogelijke woningen in Sloterdijk zal verder worden uitgebreid naar circa 7.500 woningen. In 2017 zijn de eerste 358 (tijdelijke) woningen opgeleverd voor (internationale) studenten, Nederlandse jongeren en statushouders. In 2018 worden 250 woonstudio’s in drie getransformeerde kantoorpanden aan de Barajasweg opgeleverd.

Sloterdijk-Centrum wordt een aantrekkelijk gebied waar je niet alleen prettig kunt werken, maar ook fijn kunt wonen met extra aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Op de woningkavels komen kleine parkjes. Straten en pleinen worden groener en er komt meer ruimte voor recreatie in de openbare ruimte.

Er zijn diverse scholen, hotels en horeca en andere leisure-achtige faciliteiten aanwezig in het gebied. En naast de bestaande supermarkt gevestigd aan het Orlyplein is er ruimte voor nog een supermarkt in de nabije toekomst.

De gemeente is momenteel op zoek naar een partij die het geplande programma binnen de blokken 6,8 en 9A van kavel O in Sloterdijk-Centrum met koopwoningen – waarvan een deel in medeopdrachtgeverschap* – en voorzieningen kan ontwikkelen, financieren, realiseren en exploiteren en/of verkopen. De gemeente is voornemens een partij te kiezen door middel van een openbare selectie (tender). Hiervoor is inmiddels een selectieprocedure opgezet.

Wij nemen als team ook deel aan deze tender en zijn op zoek naar enthousiaste en stoere  toekomstige Sloterdijk bewoners en ondernemers. Aangezien we ons nog in een tenderprocedure bevinden, is er geen garantie dat we daadwerkelijk zullen winnen. Maar ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning of een inspirerende werklocatie op 2 minuten lopen van Station Sloterdijk, op 20 minuten fietsen van de Dam, binnen 2 minuten met de auto op de A10 en wil je eventueel meedenken in het ontwikkelproces? Meld je dan nu aan!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
CrowdBuilding