Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Brokking aan de Zaan is onderverdeeld in vier plannen met vier typen woningen. Of het nu de woningen zijn in De Tuinen of Het Arsenaal, ze liggen allemaal aan het water. Alle woningen zijn zeer royaal (5 slaapkamers en 2 badkamers) en hebben hun eigen karakter. Heb je groene vingers en altijd al willen tuinieren? Of kies je liever voor een mooi terras aan het water? Een ding is duidelijk: hier geniet je van het echte buitenleven. 

Locatie: Wormerveer, nabij West Knollendam
De woningen komen nabij Westknollendam aan de Noorddijk te liggen. Uitkijkend over De Zaan en de Schaalsmeerpolder geniet je hier van een weids uitzicht. 

Het Arsenaal

De architectuur van Het Arsenaal is geënt op de robuuste Zaanse industriële architectuur. Alle woningen in Het Arsenaal liggen aan het water. Net als veel industriële complexen in Zaanstad. Het Arsenaal bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, midden- en kopwoningen.

De Tuinen
De Tuinen zijn de groene tegenhanger van Het Arsenaal. De Tuinen worden in eigentijds Zaanse stijl gebouwd, geïnspireerd op de Zaanse houten schuren. De woningen liggen op ruime kavels en grenzen aan het water. Het zijn afwisselend twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Buitenleven
Een eigen terras met aanlegsteiger aan het water. Vergezichten en een goed glas wijn.
Dit is het betere buitenleven! Hier heb je alle ruimte, de kinderen kunnen op ontdekkingstocht en op zoek naar madeliefjes of kikkers. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Een plek uit de drukte maar toch dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Westknollendam is onlosmakelijk verbonden met watersport. Er zijn diverse jachthavens en zeilverenigingen. Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je naar Akersloot, Alkmaar of Amsterdam.

Brokking aan de Zaan, meer info op www.brokkingaandezaan.nl
Royaal wonen aan het water!

•    Aan de staande mastroute, boot aan de steiger
•    Auto op eigen erf
•    Binnen 10 minuten in de trein
•    Binnen 5 minuten op de snelweg
•    Binnen 10 minuten op de Ring A10

Dat is groots genieten!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
M.J. de Nijs Projectontwikkeling

Types