Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Momenteel zijn er nog 3 appartementen, 3 geschakelde villa's en 1 penthouse beschikbaar!

DE BOUW IS GESTART!

Verwachte oplevering van de geschakelde villa's eind 2020 en de appartementen eerste kwartaal 2021

Nieuwbouwwoningen aan het water in Edam
Om de hoek van het Fort bij Edam en op loopafstand van het sfeervolle hart van Edam komt nieuwbouwplan Van Drunen. Precies op de plek waar vroeger de scheepswerf van Van Drunen huisvestte, kunt u straks ‘werfelend’ wonen aan het water. Kiest u voor een ongekend heerlijk buitenleven in een historisch stadje dat een rijkdom heeft aan faciliteiten, voorzieningen, horeca en watersportmogelijkheden?

Nieuwbouw, gebouwd op historische fundamenten van Edam
Letterlijk op de fundamenten van de oude loodsen wordt de nieuwbouw van Van Drunen gerealiseerd. En dat stukje historie ziet u straks terug in de architectuur, vorm en materialen. Vanaf uw zonnige terras of balkon kijkt u uit op groen en/of water. Aan de steiger dobbert uw sloep. Stap in en vaar het Markermeer op of Edam in. Wat een leven! En dat op een kleine twintig minuten rijden van Amsterdam.

Interesse in een nieuwbouwwoning op Van Drunen in Edam?
Hier komt al het goede samen: water en groen, nieuwbouw en historie, rust en levendigheid.
Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning op deze onontdekte parel in Edam? Bekijk dan het woningaanbod, lees meer over Edam en ontdek dat u hiervandaan in slechts 20 minuten naar Amsterdam rijdt.

Bekijk de website www.wonenopvandrunen.nl en vergeet niet uw gegevens achter te laten, zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Types