Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Werfelend wonen in Edam
Op deze bijzondere plek in Edam, waar vroeger de scheepswerf van Van Drunen huisvestte, kunt u straks wonen. En hoe! Het rauwe randje verdwijnt. Deels! Want in architectuur en details blijft het industriële en nautische karakter zichtbaar. En laten we de aanwezige historie niet vergeten. Het Fort bij Edam ligt om de hoek en neemt u mee naar een rijk verleden. Hier komt al het goede samen: water en groen, nieuwbouw en historie, rust en levendigheid!
 
Huis, tuin en water zijn met groen aan elkaar verbonden
De nieuwbouw komt aan het water met een brede strook groen tussen de woningen en de brede aanlegsteiger voor pleziervaartuigen. De manier waarop de landschapsarchitect de woningen, tuinen en het water met elkaar verbindt, maakt een belangrijk onderdeel uit van het totaalbeeld. Vooropstaat dat er privacy is bij de huizen en dat u als bewoner maximaal kunt genieten van het vrije uitzicht en de mogelijkheden die wonen aan het water biedt.
 
Hoe ziet u de toekomst voor u?
Het ontwerp voor de buitenruimte is nog niet vastgesteld. Dit doen we graag samen met u. Wat is uw idee van de ideale buitenruimte? Wilt u liever een eigen tuin of juist een parkachtige setting die u deelt met uw medebewoners? Of gaat uw voorkeur uit naar de combinatie: een eigen buitenruimte die aansluit op een gedeelde groenzone? Wij nemen uw wensen graag mee in het definitief maken van het ontwerp. Uw mening kunt u geven bij ‘Ik wil meedenken’. Dit is trouwens ook de plek om uw gegevens achter te laten als u op de hoogte gehouden wilt worden over deze schitterende nieuwbouw in Edam.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Types