Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

De locatie: echt Amsterdams. Het uitzicht: werelds. HAUT wordt het nieuwe icoon aan de Amstel. Het 73 meter hoge gebouw is straks de hoogste houten woontoren van Nederland. Uniek in architectuur en uitzonderlijk in duurzaamheid. Bovendien kleinschalig van opzet. Elke verdieping telt maximaal drie woningen. Zo combineert HAUT een duurzaam ontwerp met ongekend wooncomfort.

De verkoop van fase 1 die in juni 2018 is gestart, is succesvol afgerond. Diverse enthousiaste kopers hebben voor een appartement in HAUT gekozen. Vanwege het geweldige uitzicht, het duurzame concept, de grote glaspartijen en de grote variatie in woningtypen.

De verkoop van Fase 2 is gestart op 15 september 2018. Het merendeel van de woningen van Fase 2 is op dit moment ‘in optie’. Heeft u ook interesse in een woning van Fase 2? Maak hier een profiel aan en geef aan in welke woning u interesse heeft, dan nemen wij contact met u op. Of u kiest ervoor om zelf even contact op te nemen met makelaar Broersma Nieuwbouw via 020 305 97 88.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Lingotto

Types