Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Het laatste nieuws over renovatieproject BLOOM (Amsterdam)? Schrijf je inWil je het laatste nieuws over renovatieproject BLOOM ontvangen? Schrijf je dan in als belangstellende via de projectsite.

Fijne startersappartementen, riante dubbele bovenwoningen en dubbele casco benedenwoningen. Allemaal met een balkon, terras of tuin. Keuze genoeg in renovatieproject BLOOM, een indrukwekkend gebouw uit de jaren twintig in de wijk Bos en Lommer in Amsterdam West. BLOOM krijgt circa 150 koopwoningen voor starters en gezinnen. Binnenkort gaat fase 2 in verkoop. Op zaterdag 16 juni en woensdag 20 juni is er open huis. Fase 1 bestaande uit 31 appartementen is uitverkocht.

Verschillende typen starterswoningen (tweekamerappartementen)
Het aanbod in BLOOM is heel gevarieerd Ben je starter op de woningmarkt? Danheb je in BLOOM de keuze uit verschillende typen tweekamerappartementen. De oppervlaktes van deze starterswoningen zijn circa 52 vierkante meter. De appartementen hebben een balkon of terras aan de rustige tuinzijde. De woningen zijn volledig gerenoveerd. Nadat je zelf de keuken hebt geplaatst en de vloeren en wanden hebt afgewerkt, kun je verhuizen.
Ook driekamerappartementen in BLOOM
Heb je liever een woning met een extra slaap- of werkkamer? Dan kun je in BLOOM ook kiezen voor een driekamerappartement. De oppervlaktes daarvan zijn circa 52 vierkante meter. Ook deze woningen hebben een balkon aan de tuinzijde.
Dubbele bovenwoningen van circa 112 vierkante meter
Fors ruimer zijn de charmante dubbele bovenwoningen op de bovenste twee etages. De woonoppervlaktes zijn circa 112 vierkante meter. Daarnaast beschik je over een terras en over een balkon. Je plaatst zelf de keuken en regelt de afwerking van de vloer, de wanden en (gedeeltelijk) de plafonds.
Casco benedenwoningen met een tuin
Nog iets ruimer dan de dubbele bovenwoningen zijn de dubbele benedenwoningen van BLOOM. De oppervlaktes daarvan zijn circa 115 vierkante meter. En je beschikt over een fijne tuin. Bijzonder: de benedenwoningen worden geheel casco opgeleverd. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe je je huis indeelt en afwerkt.
Wonen in BLOOM: niet ver van Westergasfabriek en andere hotspots in Amsterdam
BLOOM ligt in Bos en Lommer, aan de zonnige kant van De Rijpgracht, op de hoek met de Willem de Zwijgerlaan. Het gebouw ligt nabij het Erasmuspark en niet ver van het Westerpark en de Westergasfabriek. Dat is een hotspot in Amsterdam, waar evenementen en film- en theatervoorstellingen plaatsvinden. Ook vind je er tv-studio’s en diverse horecagelegenheden. NS-station Amsterdam Sloterdijk, het Centraal Station en de binnenstad zijn op de fiets snel bereikbaar.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Ymere