Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Vind je eigen plek in de Vonderij!

In de wijk Zandpoort vind je de huizen van de Vonderij, hier heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. In deze levendige omgeving met afwisselende buurtjes komen straks 124 nieuwe koophuizen. Dit worden twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vanaf circa €325.000 v.o.n. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen.

De laatste huizen
Op vrijdag 14 juni start de verkoop voor de laatste huizen in de Vonderij. Onder deze laatste huizen vind je prachtige tweekappers dichtbij de groene duinvallei, riante herenhuizen in het groen of mét uitzicht op het water en bijzondere rijtjeshuizen in kleine straatjes aan het Havenpad.

Plek gevonden
Wonen met aandacht voor je omgeving en genieten van het buiten zijn!
De Vonderij is onderdeel van Zandpoort en biedt heel veel kwaliteiten: een strand en haven op loopafstand, een eigen NS station in de buurt, het park aan de Kromslootdijk, winkels van Almere Poort en centrum op fietsafstand, scholen voor lager- en middelbaar onderwijs, een internationale school en een gunstige ligging t.o.v. Amsterdam en uitvalswegen. Het is dus niet zo moeilijk om hier je eigen plek te vinden!

Omgeving
De huizen van de Vonderij kan je vinden op verschillende plekken in het Zandpoort gebied. Dat is onderdeel van het Olympiakwartier West in Almere Poort. Je woont er als het ware achter de duinen, met alle stadse voorzieningen en gemakken in de buurt. Zomers heb je de vrolijke reuring van het strand en de haven en ’s winters kan je lekker even uitwaaien langs het IJmeer of langs het Muiderzandpad. Ook sportievelingen komen aan hun trekken. Op een steenworp afstand heb je het Topsportcentrum Almere, met een zwembad, fitnesscentrum en diverse sporthallen. De watersporter kan bij Marina Muiderzand zijn hart ophalen.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Types