Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

VERKOOP GESTART - Vind je eigen plek in de Vonderij!

In de wijk Zandpoort vind je de huizen van de Vonderij, hier heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en het station en de stad dichtbij. In deze levendige omgeving met afwisselende buurtjes komen straks 124 nieuwe koophuizen. Dit worden twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vanaf circa €325.000 v.o.n. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen.

De inschrijving van fase 1 van de Vonderij is officieel gestart! Het is vanaf nu mogelijk om het inschrijfformulier in Nieuwbouw Nederland in te vullen. Je vindt deze in jouw account van Nieuwbouw Nederland. De brochure, plattegronden en informatie per bouwnummer voor het Oesterhuis, het Muiltjeshuis en het Kokkelhuis vind je op onze website. De papieren versie van de brochure is vanaf donderdag 27 december 2018 ook af te halen bij Makelaardij van der Linden en De 4 Linden in Almere. 

Start verkoop
Heb je je droomhuis gevonden in de Vonderij? Dan heb je ongeveer drie weken de tijd om het  inschrijfformulier in Nieuwbouw Nederland in te vullen. Met het inschrijven voor de nieuwsbrief van de Vonderij heb je automatisch een account voor Nieuwbouw Nederland aangemaakt. Via deze link kom je direct op de inlogpagina.

Het is belangrijk dat je het inschrijfformulier voor maandag 7 januari 2019 20.00 uur volledig invult, want dan opent de officiële inschrijving. De e-mail met bevestiging van jouw inschrijving in Nieuwbouw Nederland is namelijk jouw échte inschrijving. Lees op onze websitemeer over de verkoop procedure.

Plek gevonden
Wonen met aandacht voor je omgeving en genieten van het buiten zijn!
De Vonderij is onderdeel van Zandpoort en biedt heel veel kwaliteiten: een strand en haven op loopafstand, een eigen NS station in de buurt, het park aan de Kromslootdijk, winkels van Almere Poort en centrum op fietsafstand, scholen voor lager- en middelbaar onderwijs, een internationale school en een gunstige ligging t.o.v. Amsterdam en uitvalswegen. Het is dus niet zo moeilijk om hier je eigen plek te vinden!

Geïnteresseerd in dit project? Kijk op www.devonderij.nl voor meer informatie over huidig en toekomstig aanbod en schrijf je nu in!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Types