Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

SOMERSET - VERKOOP GESTART!

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!

TudorPark krijgt een hart. Een heel sfeervol hart, want midden in de wijk komt Somerset. Hier woon je heerlijk vrij aan één van de groene pleintjes of in een mooi straatje met zicht over het water. Opnieuw is het woningaanbod heel divers. Er zijn drie typen woningen die onderling weer van elkaar verschillen door de details van de rijke Tudorstijl.

Deze buurt in TudorPark is vernoemd naar ‘Somerset’, een graafschap in het zuidwesten van Engeland. Sinds jaar en dag heeft het landelijke en heuvelrijke gebied met rijke geschiedenis een enorme aantrekkingskracht. Hier werd John Cleese geboren en vertoefden internationale Britse iconen, zoals koning Arthur, Alfred de Grote, Mulberry en Jane Austen. Ook romantische dichters, zoals Coleridge en Wordsworth lieten zich in Somerset inspireren door de mythen en het schitterende landschap. De romantiek van de oorspronkelijke stijl herken je direct in TudorPark en Somerset, maar dan wel op een hedendaagse manier toegepast. Vind jij jouw droomhuis in TudorPark?

Binnenkort in verkoop
De verkoop van 89 woningen in Somerset start naar verwachting rond half september. Prijzen beginnen bij € 395.000 v.o.n. inclusief keuken, badkamer en sanitair. Meld je aan via de website en ontvang een uitnodiging voor het verkoopevent. Heb je nog vragen? Neem contact op met het verkoopteam.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Dura Vermeer Bouw Midden West

Types