Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Het project Lucent ligt op een centraal plekje in Hilversum. Lucent wordt een aantrekkelijke locatie om te wonen en te werken.
Het binnenterrein van het project wordt een stadsparkachtig gebied waar kleine appartementsgebouwen worden gebouwd en onder het park is een parkeergarage die bij het kantoor van De Alliantie hoort. Daarbij geeft de prachtige parkomgeving voldoende ruimte om heerlijk te recreëren.
Om het park worden door Dura Vermeer Bouw Hengelo 41 grote en luxe grondgebonden koopwoningen gerealiseerd. Hiervoor is de interessefase gestart.

De herenhuizen op Lucent zijn te herkennen aan hun grootse en statige karakter. Maar ook in de leefruimtes stellen de vierkante meters allesbehalve teleur. Hier kun jij met gemak a?l jouw woondromen waarmaken! De luxe van wonen op drie, of vier verdiepingen – dat ervaar je gegarandeerd in deze woningen. Van uitgebreid dineren op de begane grond en loungen op de eerste verdieping tot wassen, slapen en werken op beide top floors. Dankzij het grootse karakter van de woningen woon je bijzonder comfortabel, maar ook op geheel eigen wijze. Zo zijn er tal van mogelijkheden dankzij de vele leefruimtes en vindt ieder in het gezin hier met gemak zijn of haar plekje. Bovendien grenst er een ruime achtertuin aan de woningen, waardoor je ook buiten volop geniet.

De woningen zijn beschikbaar vanaf € 450.000,-- vrij op naam. Geinteresseerd in dit project? Kijk op de projectwebsite www.woneninlucent.nl voor meer informatie en schrijf je nu in!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Types