Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Gouwpark in Zaandam wordt een plek waar iedereen zich snel thuis zal voelen. Een buurtje op zich in een parkachtige omgeving met veel buitenruimte en groen.
Gezinnen hebben hier straks alle ruimte en een stevige basis. Kinderen kunnen veilig op de fiets naar sportverenigingen en scholen. En ouders zitten zo op de snelweg naar hun werk. Een frisse neus haal je in het naastgelegen park of langs de rivier de Gouw waar een deel van de woningen aan ligt. Je woont in Gouwpark op een steenworp afstand van het centrum, maar bent ook zo in Amsterdam.

Strategisch gelegen tussen de rivieren de Zaan en de Gouw en grenzend aan het Burgemeester In’t Veldpark. Je kunt je bijna geen mooiere plek bedenken voor een prachtige nieuwe woonwijk met veel buitenruimte en groen. Alles vindt u in de directe omgeving. Van AH XL tot en met openbaar vervoer en de prachtige Heemtuin.

Binnen het Gouwpark komen verschillende aantrekkelijke woningtypen:

Verandawoningen

 • Koopsomindicatie: vanaf EUR 325.000
 • Woonoppervlakte: circa 116 m2
De verandawoningen zijn nét even anders dan je misschien gewend bent. De woningen liggen aan het groene plantsoen en hebben een aantrekkelijke indeling. Aan de voorzijde van de woning, op de begane grond komt een leefkeuken die met dubbel openslaande toegang biedt naar een veranda. Daarboven komt op de eerste verdieping de ruime woonkamer (35m2) met een ruim terras (17m2) op de middag- en avondzon. Tot slot zijn er nog twee (naar keuze 3) slaapkamers en een complete badkamer op de tweede verdieping. Achter de woning, op het binnenterrein zijn twee privé parkeerplaatsen.

Laanwoningen
 • Koopsomindicatie: vanaf EUR 400.000
 • Woonoppervlakte: circa 149 m2
Aan het groene en autovrije plein komen 25 stoere laanwoningen. De woningen worden gebouwd met traditionele baksteen met vele aantrekkelijke details in het metselwerk. Hierdoor krijgt de woning een stoer en industrieel karakter. Met drie volledige woonlagen zijn de woningen bijzonder ruim en op verschillende manieren in te delen. Doordat de derde woonlaag volledig is ontstaat de mogelijkheid om de woning te voorzien van wel 6 slaapkamers. Achter de woning komt een zonnige tuin met losse buitenberging. Parkeren kan op je eigen parkeerplaats in het binnenterrein.

Hofwoningen
 • Koopsomindicatie: vanaf EUR 425.000
 • Woonoppervlakte: circa 139 tot/met 144 m2
Het binnengebied van Gouwpark krijgt een vriendelijk en ‘dorps’ karakter. De Hofwoningen komen (zoveel mogelijk) aan autovrije woonstraten of een groen plantsoen. De woningen zijn er in twee breedtes (5,7 en 6,0 meter) en daarmee extra ruim van opzet. Qua uitstraling is gekozen voor een warme kleur baksteen met een antracietkleurige en lichte accentkleuren. Doordat de gevel van de hoekwoningen helemaal doorloopt tot aan de nok krijgen deze een extra ruime zolderverdieping. Achter de woning komt een tuin met vrijstaande buitenberging. Parkeren kan zoveel mogelijk op je eigen parkeerplaats in het binnenterrein.

Herenhuizen aan de Gouw
 • Koopsomindicatie: vanaf EUR 525.000
 • Woonoppervlakte: circa 171 m2
Klassieke grachtenpanden in een eigentijdse architectuur. De individueel vormgegeven herenhuizen liggen op één van de mooiste plekken in de omgeving. Aan de voorzijde, slechts gescheiden door een fiets- en wandelpad liggen de woningen aan het brede water van De Gouw. Vanuit de eetkeuken, op de begane grond beleef je het water optimaal. Zodra je op de eerste verdieping komt, in de woonkamer van circa 60m2, heb je schitterende uitzichten over de Gouw en het park aan de overzijde. Aan de westzijde van de woonkamer komt een zeer ruim terras die in de middag én avond volop zon heeft. De woning is uitermate flexibel indeelbaar. Denk hierbij aan een kantoor- of atelierruimte. Ook een gastenverblijf met eigen badkamer behoort tot een van de talloze mogelijkheden. Achter het herenhuis is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein.

Parkvilla’s
 • Koopsomindicatie: vanaf EUR 650.000
 • Woonoppervlakte: circa 200 m2
Het ‘gouden randje’ van Gouwpark is gereserveerd voor de parkvilla’s. Hier komen 10 half- en twee vrijstaande woningen met de tuin aan het water. Aan de overzijde ligt de Heemtuin, onderdeel van het Burgemeester In’t Veldpark. Aan het water wonen is een droom van velen, dit wordt nog aantrekkelijker doordat wij de Gouw vanuit de achtertuin bereikbaar willen maken. Je vaart dan straks zó met je sloepje vanuit de tuin naar open vaarwater. De woningen zelf krijgen een oppervlakte van circa 200 m2 en een garage. Tot slot is de indeling van de woningen én de uitstraling aantrekkelijk. Op eigen terrein is parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Appartementen
 • Woonoppervlakte: van 45 tot circa 120 m2
Aan de entree van Gouwpark, op een prominente plek in het plan, komt een aantrekkelijk vormgegeven appartementengebouw. Dit ‘bakstenen’ gebouw huisvest straks in totaal circa 125 appartementen. Binnen het gebouw komen circa 75 appartementen die verkocht gaan worden aan de woningcorporatie. Voor verhuur kunt u te zijner tijd informeren bij de betreffende woningcorporatie. Wij hebben geen prijs en/of verhuurinformatie beschikbaar. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de overige 50 appartementen in de vrije sector verkocht of verhuurd zullen gaan worden. In het 1e kwartaal 2019 verwachten wij u hier duidelijkheid over te kunnen verschaffen.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
HSB Volendam