Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Dit project wordt aangeboden met Duokoop
Met Duokoop koop je alleen de stenen en niet de grond. Door te Duokopen heb je een grotere koopcapaciteit, daardoor worden duurdere appartementen haalbaar en heb je minder eigen geld nodig voor de aankoop van jouw appartement. Maandelijks betaal je een vergoeding voor het gebruik van de grond. Deze vergoeding is volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Ondanks deze vergoeding voor de grond zijn je netto maandlasten lager dan wanneer je de woning volledig zou kopen. De grond kan je op ieder moment alsnog (boetevrij) kopen, maar dit hoeft niet.

Projectinformatie
Het woongebouw is gesitueerd op een markante hoek van de Cannenburch en Brederode. Op deze hoek wordt een gebouw van 7 lagen geplaatst. Aan de Brederode wordt het gebouw onderbroken door een entreepartij, wat tevens het hoofdtrappenhuis vormt van het appartementencomplex. De begane grond vloer is 1 meter boven straatniveau. De appartementen op deze verdieping hebben daardoor meer privacy.

Ontwerp
Samen met de woningen van ‘Brederstate’ die reeds opgeleverd zijn, vormen de appartementen als het ware een wand voor de achtergelegen wijk. Het ontwerp straalt massiviteit uit, verdeeld in verschillende volumes, met de hoektoren als markering. De gevel is een omhulsel van robuust metselwerk die op sommige plaatsen is weggelaten. Op deze plaatsen wordt een gladde grijze gevelbekleding zichtbaar die het gebouw accentueert.

Toegankelijk
Naast de trapopgang bevindt zich de hellingbaan. De deuren naar de entree van de algemene ruimten openen automatisch. De algemene verlichting is uitgevoerd in LED.

Wintertuin
De appartementen zijn voorzien van een wintertuin die te openen en te sluiten is. De ramen van de wintertuin liggen volledig tot de grond. U krijgt hierdoor veel natuurlijk daglicht in de woonkamer en zowel in de winter als de zomer kunt u vertoeven in deze buitenruimte. De ramen aan de buitenzijde kunnen vanaf 1 meter hoogte volledig opengeschoven worden. Van winterkamer tovert u deze ruimte om tot een overdekt balkon.

Parkeren en berging
Aan de achterzijde van het complex is voor iedere bewoner een parkeerplaats. Aan de zijkant van het complex is een opstelplaats voor fietsen. Daarnaast is er op de begane grond een berging.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Bouwbedrijf Noordersluis

Types