Omschrijving

The Wave ligt aan het prachtige Schegpark. Het appartementengebouw telt 58 appartementen, die zijn verspreid over de begane grond tot en met de 7e verdieping.
Vanuit de appartementen heb je een fraai, groen uitzicht op de binnentuin of op het Schegpark. Sommige zelfs op het spectaculaire EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren en tussen de gebouwen door op het IJ én de binnenstad. Onder The Wave, het naastgelegen appartementengebouw en de gezamenlijke binnentuin ligt de parkeerkelder met parkeerplaatsen en bergingen. De inrit van de parkeergarage ligt aan de Céramiquelaan.
 
DOK Architecten uit Amsterdam tekende het ontwerp van The Wave: Een residentiële krachtpatser met een zacht, warm en toegankelijk karakter en mooie organische vormen.
 
Natuurlijke binnentuin
De organische binnentuin van The Wave contrasteert mooi met de verfijnde architectuur van de aangrenzende gebouwen. Kenmerkend voor deze tuin zijn de grove dennen en de aanwezigheid van grind en natuursteen. De grove texturen van natuursteen zorgen in combinatie met verschillende bladtexturen voor een natuurlijk landschap. Dankzij de grote diversiteit aan beplanting fungeert de binnentuin als een supermarkt voor flora en zijn het prachtige plekken om te nestelen en te overwinteren voor dieren.
 
Lobby met leestafel en bibliotheek
De lobby, een riante woonkamer tussen de centrale hal en de binnentuin, vormt het hart van het gebouw. Een verschuifbare ‘urban jungle’ vol planten – om verschillende ruimtes te creëren – waar je fijn neerstrijkt aan de houten leestafel. De architect tekende naast de grote leestafel een fraaie bibliotheekkast en een pantry. Zo is een rustige, aangename plek gecreëerd waar je je buren treft, samen een cappucino drinkt, even werkt op je laptop of een boek leest. De boeken en tijdschriften deel je met elkaar. Die wissel je uit in jullie eigen bieb.
 
Vanuit de lobby kijk je op de royale gezamenlijke binnentuin. Een fraai, groen beeld naar buiten. Fraai zijn ook de muurschilderingen binnen – passend bij het thema van The Wave, als een lint dat wappert in de wind, het warme hout waarvan gebruik wordt gemaakt en kleuren die terugkomen in de gevel. De verlichting, zoals de moderne kroonluchter en de gekleurde lampen boven de leestafel, maken het plaatje af. Het resultaat: een lichte en open sfeer, een plek waar je fijn thuiskomt.
 
Praktisch zijn de Bringme boxen in de centrale hal. Met de intelligente Bringme Box hoef je nooit de deur meer uit voor pakketjes, zoals online bestellingen. Via de Bringme App krijg je een seintje zodra er een brief of pakket wordt geleverd. En je kunt ook iets klaarleggen in de Bringme Box, voor andere bewoners of leveranciers bijvoorbeeld. Een unieke, comfortabele service die een echt hotelgevoel creëert, wat heel goed past bij het residentiële karakter van The Wave. 
 
De parkeergarage
Vanaf de Ceramiquelaan rijd je de privéparkeergarage van The Wave in. Met je keytag open je de speedgate. In de parkeergarage zijn 58 parkeerplaatsen gereserveerd voor kopers van The Wave. Deze parkeerplaatsen zijn vrij te koop. Per appartement geldt wel een maximum van één parkeerplaats, voor de penthouses twee.
 
Luxe Siematic keuken
Een appartement in The Wave is luxe afgewerkt. Er zijn verschillende keukens: rechte keukens, hoekvarianten en keukens met een kookeiland. De stelpost hangt af van de grootte en de indeling van het appartement. En natuurlijk: hoe groter het huis, hoe groter de keuken. Voor elk appartement is een complete, luxe Siematic keuken ontworpen. Deze kun je in de door jou gewenste kleur kiezen, maar ook uitbreiden. Ook de keuze van de uitvoering van het keukenblad en de handgreep is aan jou. Wil je een ander merk of ontwerp, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kunt de stelpost besteden bij Goedhart keukens in Alphen aan den Rijn of bij Intermat in Mijdrecht, waar je ook terecht kunt voor het sanitair en tegelwerk. In de prijslijst vind je de verschillende bedragen van de stelposten en voor welke bouwnummers ze van toepassing zijn.

Kwalitatief sanitair en tegelwerk

Van alle appartementen zijn het toilet en de badkamer(s) mooi afgewerkt met kwalitatief wit sanitair met een vrijhangend toilet, een brede wastafel met twee kranen, een douche met Raindance Air douchemengkraan, easydrain en glazen douchescherm. De 4-kamerappartementen zijn ingedeeld met een douche én een ligbad en een tweede toilet in de badkamer.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Amvest

Types