Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Hollandse Meesters, Meesterlijk groen wonen in Amstelveen

AM ontwikkeld aan de Mr. G. Groen van Prinstererlaan in Amstelveen in het bruisende Stadshart van Amstelveen een wooncomplex met huur- en koop appartementen. Op een steenworp van alle winkel- en horecavoorzieningen en openbaar vervoers knooppunten komt een divers wooncomplex dat voor ieder een leuke plek om te wonen biedt.

De samenstelling van dit gebouw is mede bepaald door de voorkeuren die de woningzoekenden in Amstelveen op onze website hebben achtergelaten.

Het gebouw krijgt twee verschillende entrees, één aan de Mr G. Groen van Prinstererlaan voor de huurwoningen en één aan de Burgemeester Haspelslaan voor de koopwoningen.

In de huur komen er appartementen in diverse afmentingen en prijsklassen van
2-kamer appartementen van circa 40 m2 voor circa € 900 per maand tot 4-kamer appartementen van 80 m2 met een huurprijs van circa € 1.650 per maand. De koopwoningen van 50 m2 tot 160 m2 variëren in prijs van € 300.000 tot circa € 950.000.                

Daarnaast bieden we met het Friends concept starters de mogelijkheid om op zichzelf te gaan wonen samen met een vriend, vriendin, broer, zus of collega.

Friends Wonen. Dit woonconcept is ontwikkeld door AM met als doel betaalbaar huren mogelijk te maken. Dit concept richt zich op de huisvesting van twee of drie huisgenoten/ friends. Alle bewoners tekenen een eigen huurcontract en op het moment dat één van beiden verhuist, mag de ander een nieuwe huurder aanbrengen. De appartementen zijn zodanig ontworpen dat de bewoners beschikken over twee of drie ruime gelijkwaardige slaapkamers en gemeenschappelijke ruimten, zoals woonkamer, keuken, badkamer en balkon. “Share the fun, split the rent”.
Bekijk ook de informatieve film over het Friends-concept.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest

Types