Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

52 bijzondere woningen, midden in de natuur 
De woningen in ‘t Park - twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen - worden tot in de puntjes afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. Stuk voor stuk hebben de woningen hun eigen karakter. Een ruime tuin, een stijlvolle erker, gevels met bijzondere detaillering en diversiteit in gevelstenen; er is altijd wel een woning die bij u past!

Actief en natuurlijk leven
Wij zijn er trots op dat we u een uniek project mogen aanbieden. Een project op één van de laatste groene locaties zo centraal in de Randstad. ’t Park is bijzonder, het beste van twee werelden; tussen de bossen, maar met de stad dichtbij. De ideale combinatie voor actief leven en comfortabel wonen.

Vanuit uw tuin ervaart u de natuur dichtbij met spelende eekhoorns, kleurrijke vogels en scharrelende egeltjes in uw achtertuin. Tegelijkertijd bent u snel in de grote steden, hebben de kinderen uitstekende scholen en zijn alle hoogwaardige voorzieningen binnen handbereik.

Moderne villa’s, in een klassiek park
De architect heeft gekozen voor moderne woningen met een klassiek tintje. Grote volumes, een speels gebruik van gevarieerde kleuren gevelstenen, verschillende kappen, fraaie overstekken en wat direct opvalt zijn de open gevels waardoor u direct contact heeft met de natuurlijke omgeving.

U kunt kiezen tussen een langs- of dwarskap en een witte of roodgenuanceerde baksteen, en vele opties om uit te breiden en aan te passen. Al die verschillende mogelijkheden geven een bijzonder sfeerbeeld: een afwisseling van kappen, kleuren en stijlen in een prachtig park.

Goede bereikbaarheid
Eén van de grote voordelen van ‘t Park is de bereikbaarheid. Wie werkt in de regio rondom Amsterdam, Schiphol, Utrecht of dichterbij rijdt ’s morgens zo de A27 en de A1 op. Hilversum heeft drie treinstations, waarvan Sportpark het dichtstbij is, minder dan 5 minuten op de fiets dat is dus vrijwel voor de deur!

De prijzen
De vrij-op-naamprijzen van de woningen zijn nog niet bepaald. Vul het interesseformulier in en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van het project.

Duurzaamheidshypotheek
De woningen in ‘t Park worden bijzonder duurzaam gebouwd. Van dit duurzame karakter van uw woning plukt u niet alleen nu de vruchten, maar zeker ook in de toekomst. Zo komen kopers van ’t Park in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek.

Planning
De start van de verkoop voor de eerste fase van ‘t Park staat gepland in het eerste kwartaal van 2019. De start van de bouw volgt niet lang daarna. Wanneer deze datum bekend is, zullen we dat communiceren. De bouwtijd neemt ongeveer een jaar in beslag.
 
Interesse
Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u dan vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Vorm Ontwikkeling B.V.