Omschrijving

Statige nieuwbouw hoekwoning naar ontwerp van Bahama architecten, welke wordt gebouwd op de hoek van de Zeussingel en de Hermesstraat in Almere Poort.
Het huis maakt deel uit van een kleinschalig project van 2 woningen die in dezelfde stijl worden gebouwd. De woning L is verkocht, R is beschikbaar.
Het huis wordt gebouwd door aannemer Haafkes; de vergunning is reeds verleend, de bouw kan snel gaan starten. De architectuur is stijlvol en ingetogen, met hoge ramen en gevels in baksteen (welke in overleg met de kopers wordt geselecteerd). Het ontwerp volgt de vorm van de kavel vandaar de schuine hoekgevel. De entree ligt aan de zijkant. De begane grond is inpandig 3,70 m hoog en heeft een aparte woonkamer en eetkeuken, met openslaande deuren naar de kleine achtertuin. Op de verdiepingen 5 slaapkamers, een badkamer en diverse bergruimtes. Op de bovenste verdieping is een klein terras. De indeling kan nog op maat worden aangepast. 
De prijs is inclusief vloerverwarming in het hele huis, kunststof kozijnen, goede stelpost voor tegelwerk en sanitair en 8 zonnepanelen. Het huis zal worden aangesloten op de stadsverwarming. Niet bij de prijs inbegrepen zijn de keuken, en de schuur in de tuin.

De bushalte Homeruskwartier west ligt op loopafstand. Almere Poort is een prettig stadsdeel om te wonen, omringd door het IJmeer en Pampushout, veel voorzieningen voor kinderen en met een NS station.

Lees de volledige omschrijving

Types