Omschrijving

Zelf bepalen hoe jij wilt wonen? Unieke kans! De zelfbouwgroep CPgo heeft nog enkele woningen beschikbaar voor kavel 11-09. Deze kavel ligt op een prachtige plek op Centrumeiland. Centrumeiland is een eiland en onderdeel van IJburg. Een nieuwe stadswijk van Amsterdam in het IJmeer, omringd door water. Een nieuwe wijk waar veel variatie in architectuur zal ontstaan. Een wijk in ontwikkeling!

Kom naar onze infodag op zaterdag 23 maart van 12.00 tot 15.00 uur bij Lolaland op Centrumeiland IJburg.

Het woongebouw is georiënteerd op het zuiden. Volop zon! Daarnaast is het gebouw gelegen tegenover een groen parkje. Een heerlijke plek om te wonen.  

Het woongebouw biedt veel mogelijkheden. Zo zal er een mix van woningtypologieën ontstaan: appartement, loft, splitlevel, maisonnette of penthouse. Variërend in grootte en hiermee geschikt voor starters, singles, senioren en gezinnen.

Wonen en werken aan huis Wonen en werken aan huis? Ook dat kan in het woongebouw van CPgo.  

Eigen indelingskeuze De keus is aan jou, maar welke woning je ook kiest: Bij onze zelfbouwgroep bepaal je zelf (individueel) de gewenste indeling en uiteraard de afwerking. De getekende indeling is een suggestie.

Gemeenschappelijk dakterras Op het dak is ruimte gereserveerd voor een gemeenschappelijk dakterras, om elkaar te ontmoeten. Samen in het collectief wordt de invulling en afwerking bepaald. Dit geldt voor alle collectieve ruimtes en de materialisatie, zoals bijvoorbeeld de kleurstelling en de nog te kiezen gevelsteen.

Duurzaam wonen Het wordt een super duurzaam gebouw met een EPC van 0,1 (bijna energieneutraal). Daarnaast heeft CPgo gekozen voor een groen (sedum) dak. Ook wordt een maximum aan zonnepanelen toegepast en wordt er gebruik gemaakt van het collectieve warmte systeem (WKO) in combinatie met vloerverwarming. Heerlijk comfortabel!

Parkeren Op de begane grond bevindt zich de (halfverdiepte) parkeergarage en de gemeenschappelijke fietsenberging, die ook ruimte biedt aan scooters en bakfietsen.

Begeleiding Voor de begeleiding van het gehele proces heeft CPgo professionals ingeschakeld. Olaf Gipser architects en Heutink bouw zorgen samen voor de begeleiding. Zowel de individuele leden als de bouwgroep worden ondersteund. De architect en bouwer hebben een adviserende rol. Jij hoeft je dan ook alleen maar bezig te houden met de keuzes voor de individuele woning en de gezamenlijke keuzes voor het collectief.

Als toekomstige bewoner heb je hierbij wel de lusten van het zelf bepalen van de individuele wensen en het mee bepalen in het collectief, maar niet de lasten van het complexe bouw- en ontwerpproces.

Belangstelling Heb jij belangstelling voor een nieuwe woning, op deze locatie? ……… Neem snel contact op met ons kantoor : 020 3053370 of rechtstreeks met de makelaar: Marlies Post 06 55323553.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
PLCPGO

Makelaars

Types