Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

The Cube ligt centraal in de wijk Aan het IJ, direct aan het groene centrale buurtplein. Het plein is een plantsoen zoals je die ziet in Parijse woonwijken. Het is iets verdiept aangelegd ten opzichte van de omgeving. De zacht glooiende gazons met grote bomen zijn omzoomd met natuursteen zitranden en gaan welvend over in de pleinvloer. In een appartement aan het buurtplein geniet je dus van blijvend groen uitzicht en de ontspannen dynamiek van de wijk. En ook op de daken van The Cube wordt het groen! 
 
Uniek concept
Met de nieuwe woonwijk Aan het IJ maken we een plek die niet gejaagd is zoals de rest van de stad. Het gevoel dat we willen neerzetten is het gevoel van take it easy. Ontspannen dus, met de stad op een steenworp afstand. Om nog meer lading aan dat gevoel te geven, hebben we voor The Cube het hotelsuite concept ontwikkeld. Dat is een uniek concept waarmee we inspelen op de lifestyle van de toekomstige bewoners. 
 
Groene daken
Ieder appartement in The Cube heeft een aangenaam balkon of dakterras. De appartementen op de begane grond t/m de 4e verdieping hebben een fraai balkon aan de woonkamer. De balkons zijn afgezet met glas dus volledig transparant. In het glas van de balkons is een patroon verwerkt - geïnspireerd op de structuur van de natuurstenen gevel - waardoor je goed zicht hebt naar buiten én andersom juist privacy. 
 
De appartementen, tweelaagse topappartementen en penthouses op de vijfde, zesde, zevende en achtste verdieping hebben riante dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world! 
 
Atrium
In het ontwerp van architectenbureau De Zwarte Hond speelt de luxe entree in combinatie met het hoge afwerkingsniveau een belangrijke rol. Die zorgt ervoor dat bewoners straks het gevoel hebben dat ze een luxe hotellobby binnenkomen. De begane grond heeft ook een atrium met volop daglicht en groene beplanting. De voordeuren grenzen aan het atrium. Ook fijn: de sfeervolle lobby biedt de mogelijkheid om comfortabel te zitten en koude of warme dranken te pakken. De lobby is bij uitstek een ontmoetingsplek; hier raak je aan de praat met medebewoners terwijl je op de taxi wacht of juist op het punt staat om je huis binnen te gaan.
 
In de wolken
De platte daken van The Cube worden optimaal benut voor duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen maar ook groene daken met een variatie van mos, grassen en planten. Én voor grote privé-dakterrassen natuurlijk. Vanuit je eigen terras heb je fraai, groen uitzicht op de groene daken én op Noord, het IJ, de A'DAM Rower of het centrum van Amsterdam.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Amvest

Types