Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

OurDomain Amsterdam Diemen is de nieuwe manier van stedelijk wonen voor (young) professionals. OurDomain biedt nieuwbouw tweekamerappartementen en studio’s. Alle appartementen worden woonklaar opgeleverd, met luxe keuken en badkamer, vloer- en wandafwerking. De studio's zijn daarnaast zelfs gemeubileerd. OurDomain North House is in september geopend. South House opent in het 1e kwartaal van 2020.

  • Naast een comfortabel appartement beschik je over talloze voorzieningen zoals een service desk, 24/7 beveiliging, lounges, fitness, private cinema, flexibele werkruimte, gemeenschappelijk dakterras, ruimte met grote keuken, wasserette, elektrische deelauto’s en nog veel meer…
  • OurDomain ligt aan metro- en treinstation Diemen Zuid, waardoor de locatie perfect verbonden is met onder andere het centrum van Amsterdam (14 min) en de Zuidas (11 min).
  • Op de locatie zelf zijn veel commerciële voorzieningen  zoals een Albert Heijn, diverse restaurants-bars, parkeergarage, huisartsenpraktijk, tandarts, beautysalon & kapper, fietsenwinkel, ijssalon, enz.
  • Voor young professionals, professionals en promovendi. Maak nu een stap in je wooncarrière! Ben je tussen de 18 en 35 jaar, ingeschreven geweest voor een HBO of universitaire studie en momenteel werkzaam. Ga dan naar ons actuele OurDomain verhuuraanbod.


Mogelijke contracten:

  • Young professional contract: 27 jaar of jonger bij start contract. Minimaal 1 jaar, maximaal 5 jaar.
  • Professional contract: 28 jaar of ouder. Minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar.
  • Lees hier meer over de huurvoorwaarden

Meld je nu aan via de button op onze website! Op OurCampus Amsterdam Diemen - pal naast station Diemen Zuid (Dalsteindreef 2038) is er een OurDomain informatiecentrum geopend met een team dat je persoonlijk kan informeren. Je bent van harte welkom voor meer informatie van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 19.00 uur en op zaterdag van 12.00 – 16.00 uur. Of maak een afspraak voor een rondleiding over de nieuwbouw locatie! (Telefoon 020 - 561 8178)

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Greystar Netherlands

Types