Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Unieke woning met 6 slaapkamers van maar liefst 191 m2 met mooie ligging en een grote tuin op het zuidwesten! 

Ben je op zoek naar een nieuwe, ruime, lichte en unieke woning in Amsterdam-Noord? Dan is deze woning zeker iets voor jou! 

In het Oostelijke deel van Amsterdam Noord wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld genaamd “het Entreegebied”. De woning is gelegen aan het einde van "het Entreegebied", waardoor je veel privacy hebt. Bij de woning komt namelijk alleen bestemmingsverkeer. De woning ligt op misschien wel de mooiste plek van deze nieuwe wijk; recht aan het water, omgeven door groen. In dit gebied worden verschillende type woningen gerealiseerd waardoor een gevarieerde wijk ontstaat. 

Omgeving: 
De woning is uniek gelegen in een groene buurt vlak bij het IJ en Waterland met dorpjes als Schellingwoude en Ransdorp. Maar ook winkelcentrum Waterlandplein en het pittoreske Purmerplein liggen op loopafstand. Het grote winkelcentrum Boven ’t Y ligt op 5 minuten rijden. De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is goed. De afslag naar de Ring A10 ligt om de hoek en met de bus, Noord-Zuid-lijn of op de fiets ben je in een mum van tijd in het centrum. Gratis parkeren voor de deur. 

Maar je hoeft Noord niet uit. Noord is volop in ontwikkeling en bruist van de hippe eet- en drinkgelegenheden, culturele bezienswaardigheden, sportaccommodaties en een groeiend aanbod aan trendy bedrijven en winkels. Ook voor de kleintjes is alles dichtbij: diverse basisscholen en speeltuinen liggen op loopafstand van de woning.

Lees de volledige omschrijving

Types