Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

HET PROJECT
Wil jij op geheel eigen wijze je droomwoning realiseren in Amsterdam? Dan ben je aan het goede adres! IJgenwijs is een kleinschalig woningbouwproject op IJburg, waar jij helemaal zelf bepaalt hoe je woont. Want het beste plan maken we samen met jou; als medeopdrachtgever heb je directe invloed op je toekomstige woning en woongebouw. Heb jij wensen voor gemeenschappelijke voorzieningen? Of wil je misschien wel met vrienden of familie een hele verdieping samen ontwikkelen? Geen idee is te gek.

IJgenwijs is een woningbouwproject op Centrumeiland bij IJburg-Zuid, voor ongeveer 28 tot 35 nieuwe appartementen. Jij kunt als medeopdrachtgever mee-bepalen hoe dit project eruit gaat zien, zodat het perfect bij je past.

IJgenwijs zal bestaan uit een mix van woningtypes, zoals de combinatie van een moderne woon-werkwoning, met woninggroottes die variëren tussen de 60 tot 150 m2. IJgenwijs is gelegen in de nabijheid van een stadspark en diverse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, een supermarkt, parken en een pittoreske jachthaven.

Dit is dé mogelijkheid om te wonen op jouw manier. Wil je werken vanuit huis? Of om samen met vrienden of familie je eigen woonomgeving vormgeven. Heb je andere ideeën? Daar houden we van, laat het weten!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Kondor Wessels Vastgoed