Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

In de dorpse sfeer van Almere Haven, midden in het groen verrijst een nieuw woonwijkje: Larense Veld. In Larense Veld ontwikkelt AM 56 energieneutrale en gasloze koopwoningen, bestaande uit 44 extra ruime rij-/hoekwoningen en 12 bijzondere twee-onder-één-kapwoningen met garage/berging in de populaire stijl van de jaren dertig. De eerste fase met 51 koopwoningen is eind 2019 opgeleverd. De tweede fase omvat eveneens 51 koopwoningen en is inmiddels in aanbouw.

In Larense Veld woont u omringd door bos en park en vindt u rust en ruimte met alle voorzieningen in de nabijheid. U fietst zo naar het Gooimeer of de haven met haar gezellige terrassen en restaurants of naar de winkels in de buurt. Om de hoek ligt het bijzondere natuurgebied Kromslootpark en aan de overzijde het Vroege Vogelbos en Beginbos. Maar u bent ook zo in de binnenstad of zo de stad weer uit via de goede ontsluiting naar de oprit van de A6. Binnen nog geen half uur rijden bereikt u de binnenstad van Amsterdam.

Laatste kans voor een koopwoning in Larense Veld fase 3?

Een mooi nieuwbouwhuis op een ideale plek omringd door groen en alle voorzieningen dichtbij. Daar wilt u toch wonen?
Meld u dan aan als geïnteresseerde en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen want dit is uw laatste kans voor een ruime energiezuinige woning in Larense Veld.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest

Types