Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

In het centrum van Zwanenburg komt binnenkort een fraai kleinschalig appartementencomplex. In opdracht van AKM Reales zal het huidige pand aan de Dennenlaan 14-16 worden gesloopt, waarna de bouw van de 25 royale en energiezuinige koopappartementen zal starten. De woonoppervlaktes variëren van 92m2 tot 125m2.
Wonen in project Denver betekent gelijkvloers woongenot in een nieuw, energiezuinig en comfortabel appartement.
De appartementen zullen worden voorzien van een complete keuken welke tevens standaard wordt voorzien van diverse inbouwapparatuur. De koper van het appartement heeft de mogelijkheid de keuken aan te passen naar eigen wens.
De badkamer en toilet zullen worden afgewerkt met hoogstaand tegelwerk in een neutrale kleurstelling en voorzien van modern sanitair.
De verwarming bestaat uit vloerverwarming welke regelbaar is per vertrek. Optioneel kan deze vloerverwarming zelfs koelen. Iets wat met de warme zomers van tegenwoordig wel zo prettig is.
Een heerlijk balkon of ruim terras maakt het geheel compleet!
Op de begane grond zijn de inpandige separate bergingen te vinden. Daarbij beschikt ieder appartement over een privé parkeerplaats op eigen terrein.
Het gebouw heeft twee gemeenschappelijke entrees. Ieder met intercom installaties en een moderne lift welke toegang biedt aan maximaal 5 appartementen per verdieping.

Omgeving en bereikbaarheid
Letterlijk om de hoek van het complex in het hart van Zwanenburg vindt u veel winkels voor de dagelijkse boodschappen. Dit biedt veel gemak maar het is gewoon ook hartstikke leuk om ‘s morgens een vers broodje te halen bij de plaatselijke bakker en op de weg terug een mooi boeket bloemen mee te nemen!
 
Direct aan de overzijde van de Ringvaart ligt de voormalige suikerfabriek. Dit terrein wordt momenteel omgetoverd tot bruisende plek voor kantoor, horeca, hotel, supermarkt en het nieuwste outletcentrum van Nederland.
In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden om erop uit te gaan. Vanuit het appartement een gezonde wandeling in Park Zwanenburg maken of op de fiets richting recreatiegebied Spaarnwoude of de stad.
Liever met de trein? Ook dat is geen probleem, via station Halfweg-Zwanenburg staat u binnen 10 minuten in Amsterdam of Haarlem.  
Ook zijn er goede busverbindingen en zijn de diverse uitvalswegen gemakkelijk per auto te bereiken.

Kenmerken
- Kleinschalig appartementengebouw voorzien van lift
- Ruime 3- en 4- kamer appartementen met woonoppervlaktes van ca. 92m2 tot ca.    125m2
- Privé parkeerplaats op eigen terrein en separate berging op de begane grond
- Comfortabel woongenot, voorzien van vloerverwarming
- Energiezuinig
- De appartementen worden opgeleverd met een complete keuken en modern sanitair
- Zeer gunstige en centrale ligging

Kortom, wonen in een heel leuk appartement, in een dorp dat zeer gunstig is gelegen en daardoor een diversiteit aan mogelijkheden biedt om heerlijk te leven.
 
Zou u ook graag hier komen wonen? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!
Neem gerust contact op met één van de verkopende makelaars.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AKM Reales

Types