Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

+++ ZATERDAG 4 JULI 2020: START (ONLINE) VERKOOP +++
 
Wheerlicht: Fraaie (koop)appartementen in Purmerend
In de strook tussen de Churchilllaan en de Richard Holstraat te Purmerend, op de locatie van het voormalige wijkcentrum ’t Noot, zal het plan Wheerlicht verrijzen. In Wheerlicht komen in totaal 52 singelappartementen. Dat zijn dus 52 appartementen waar licht, ruimte en een fraaie ligging aan het water centraal staan.  Uiteraard zijn alle appartementen voorzien van een heerlijke buitenruimte, een eigen berging en een eigen parkeerplaats (in de parkeergarage onder het gebouw of op het maaiveld naast het woongebouw). Verder worden in de plint van het gebouw nog twee kleinschalige bedrijfsruimten gerealiseerd voor maatschappelijk (zorggerelateerde) dienstverlening zoals bijvoorbeeld een huisarts en/of fysiotherapeut.

Appartementen
Het plan bevat 52 appartementen. Er kan een keuze worden gemaakt tussen twee-, drie- en vierkamerappartementen variërend met een gebruiksoppervlak tussen de circa 62 m2 en 120 m2. De appartementen zijn allemaal voorzien van een royaal terras of balkon, waarvan de meeste direct uitkijken over het water. Verder beschik je over een ruime woonkamer/keuken, een comfortabele badkamer en één, twee of drie grote slaapkamers. In de overdekte stallingsgarage of op de parkeerplaats direct naast het woongebouw tref je je eigen parkeerplaats. Veel lichtinval, goede isolatie en verwarming maken jouw wooncomfort in Wheerlicht compleet.
Koopsommen
Vanaf zaterdag 4 juli zijn op de website www.wheerlicht.nl de prijzen per bouwnummer te bekijken. De appartementen zullen worden aangeboden in de prijsrange van ca. € 275.000,- tot circa € 495.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats. 
Start verkoop
Zaterdag 4 juli a.s. start de (online) verkoop van de appartmenten. Dat betekent dat vanaf die datum alle informatie over het plan en de appartementen terug te vinden is op deze website. Ook zal het vanaf dat moment mogelijk zijn om je in te schrijven voor enkele bouwnummers van je voorkeur. Inschrijven is mogelijk tot zondag 12 juli 2020, 17.00 uur!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Synchroon B.V.

Types