Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

STOER & VERFIJND

High End is een kleinschalig gebouw met 14 woningen van circa 45 tot 95 m2 en 2 woon-werkwoningen van 150 m2. De uitstraling van de appartementen is stoer, transparant en verfijnd door veel glas en details van goud geanodiseerd aluminium. Met raampartijen van vloer tot plafond komt het licht mooi de woonruimte binnen. De netto plafondhoogte van 2.85 meter geeft een ruimtelijk gevoel.

De architecten ontwierpen heerlijke buitenruimtes op het zuiden over de volle breedte met geïntegreerd groen. High End grenst aan een binnenplein met bomen.

Het gebouw heeft 6 woonlagen met 2 of 3 appartementen per verdieping. Er zijn mogelijkheden voor een woon/werk combinatie, bijvoorbeeld een praktijk, atelier of kantoor aan huis.

Duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en een energiezuinig verwarmingssysteem, geven lagere energielasten. Parkeren kan op je eigen plek in de garage, die op loopafstand is. Je fiets stal je veilig binnen, in de eigen fietsenstalling.

DE LOCATIE

High End ligt aan de Distelweg in Buiksloterham in Amsterdam Noord; een stoere stadswijk in ontwikkeling tussen Eye en NDSM. Het is 5 minuten fietsen naar het NDSM-terrein met winkels en restaurants als Pllek, Noorderlicht, Loetje aan het IJ en restaurant Smaaqt. Vanaf High End is het 10 minuten fietsen naar de pont, die dag en nacht vaart. De Ring A10 is binnen 5 minuten bereikbaar.

INTERESSE

Achter de schermen wordt de verkoop en de bouw van High End voorbereid.
We verwachten dat de verkoop in het najaar van 2019 gaat starten. De planning is dat het gebouw klaar is in het eerste kwartaal van 2021.

Vul je gegevens in als je op de hoogte wilt blijven.

Heb je nu al vragen stuur dan een e-mail naar info@highend-amsterdam.nl of neem telefonisch contact op met Broersma Makelaardij T 020 305 97 88.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Vink Bouw

Types