Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Tudor Gardens Zuid, een kleinschalig, sfeervol en ruim opgezet nieuwbouwwijkje op loopafstand van de Toolenburgerplas in Hoofddorp. 

Vrijstaande en geschakelde villa’s in allerlei varianten, allemaal met een romantische en karakteristieke architectuur. Het gaat om woningen met oppervlaktes die variëren van 157 tot 200 vierkante meter. De prijzen van de twee-onder-één-kapwoningen beginnen bij 579.900 euro (v.o.n.). De vrijstaande woningen zijn beschikbaar vanaf 799.900 euro (v.o.n.). 

Vrij uitzicht, rustig gelgen en speelvoorzieing voor de deur.

Een aantal grote vrijstaande en geschakelde woningen staat met de voorgevel aan de Bennebroekerweg. Deze woningen hebben allemaal een garage en voor de deur ligt een groenstrook. De overige woningen, allemaal tweekappers, staan aan een hofje met speelvoorzieningen.
Alle woningen in Tudor Gardens Zuid hebben een fijne tuin en minimaal twee privé parkeerplaatsen, op eigen terrein of in het besloten parkeerhof. 
Ook ín de woningen heb je alle ruimte. Niet alleen op de begane grond, ook op de eerste verdieping (met onder meer drie royale slaapkamers) en op de zolder. Daar kun je heel goed een vierde of vijfde slaapkamer inrichten. Ook een bergzolder/vliering behoort tot de mogelijkheden.

Extra wooncomfort dankzij vloerverwarming door de hele woning
Elk huis in Tudor Gardens Zuid krijgt een bodemwarmtepomp. Deze zorgt voor de verwarming en de koeling van de woning, en voor warm water. Omdat in de hele woning vloerwarming ligt, is het wooncomfort extra groot.

Met de auto of trein gemakkelijk naar Amsterdam, Haarlem of Schiphol
Tudor Gardens Zuid verrijst in Hoofddorp-Zuid. Via de A4 zijn steden als Amsterdam en Haarlem en luchthaven Schiphol snel bereikbaar. Ga je liever met de trein? Geen probleem. NS-station Hoofddorp ligt op fietsafstand. Je boodschappen haal je in winkelcentrum Toolenburg. Dat ligt op loopafstand. Je kunt om te winkelen ook naar het centrum van Hoofddorp. Dat is nog geen 10 minuten fietsen van je nieuwe huis.

Scholen, kinderopvang, sportverenigingen en recreatiemogelijkheden
Rondom Tudor Gardens zijn er voldoende voorzieningen, zoals scholen, kinderopvang en (sport)verenigingen. Ga je liever naar buiten in je vrije tijd, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of zwemmen? Op loopafstand ligt de Toolenburgerplas, met volop ruimte voor buitenrecreatie. Aan de rand van de plas, op een terras aan het water, kun je bovendien terecht voor een hapje en een drankje.

Tudor Gardens: riant wonen, romantische architectuur
De architectuur van de woningen in Tudor Gardens is geïnspireerd op de romantische bouwstijl uit de tijd van het Engelse vorstenhuis Tudor. Kenmerkend zijn onder meer vakwerk, bijzonder metselwerk, schoorstenen, entreepoortjes, erkers en witaccenten. Die bijzondere uitstraling, én de centrale ligging, vallen in de smaak bij woningzoekenden.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
ROW Vastgoed

Types