Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

De verkoop van kavel C, met daarin 24 Smartwoningen, is gestart op donderdag 7 mei. Alle woningen staan inmiddels onder optie.

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel. Het project De Kleine Weelde wordt uitgebreid met 24 smartwoningen.

Deze door Timpaan ontwikkelde markante rug-aan-rugwoningen zijn ideaal voor starters, senioren en andere kleine huishoudens. Gesitueerd in de groene omgeving van het voormalige kassengebied. Omringd door de karakteristieke sloten en weilanden. Met ruim baan voor heerlijk vrij wonen. De prijzen variëren van € 199.900,- tot € 240.000,- vrij op naam.

Heb je interesse in dit nieuwbouwproject? Meld je aan voor de nieuwsbrief via de pagina belangstelling. De afbeeldingen die je op deze site ziet, zijn foto’s van een eerder project waar de Smartwoning al is opgeleverd, of zogenaamde artist impressies die een beeld geven van hoe de woning wordt. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Brockhoff Makelaar vestiging Amstelveen: 020 543 7375, nieuwbouw@brockhoff.nl.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Types