Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

AMSTERDAM-NOORD
Amsterdam-Noord laat van zich horen en is populairder dan ooit tevoren. Veel mensen uit de regio Amsterdam hebben Noord inmiddels ontdekt als de ideale woonplek. Niet zo verwonderlijk. De locatie is zeer gunstig gelegen en alles wat u nodig heeft is vlakbij. Van kunst en cultuur tot winkelen en een uitstekende bereikbaarheid. De Noord/Zuidlijn heeft wonen in Noord een extra impuls gegeven.

NOORDERKWARTIER
Het Noorderkwartier is een hoogwaardig woongebied dat mede door co-creatie tot stand is gekomen. Doordat potentiële bewoners meedachten over het type huizen, zijn er verschillende woonconcepten tot stand gekomen. Zodoende biedt Noorderkwartier voor elk wat wils. Voor wie de uitverkochte bouwfases I en II gemist heeft, volgt nu de allerlaatste fase.

GEVARIEERD WONINGAANBOD
Fase III bestaat uit vier heren-hoekhuizen, twintig herenhuizen en een twee-onder-één-kap villa. De straten in Noorderkwartier lopen vanaf de Elzenhagensingel licht omhoog. Hierdoor ontstaat in het interieur een creatieve split level indeling met een extra hoge woonkamer aan de zonnige achtertuin. Alle woningen krijgen een voor- en achtertuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. De heren-hoekhuizen krijgen elk twee parkeerplaatsen, de herenhuizen krijgen een parkeerplaats. De twee-onder-één-kap villa heeft naast twee eigen parkeerplaatsen ook een handige inpandige garage.

STOERE EN TIJDLOZE ARCHITECTUUR
Alle woningen van Noorderkwartier III krijgen een strakke en moderne architectuur met een symmetrische belijning. De bakstenen gevels vormen een warme mix van dieprode en donkergrijs-rode bakstenen. Fraaie detaillering vormen de verticale en horizontale metselverbanden die halfsteensverband in stroken zijn gemetseld. Dit geeft het metselwerk sterkte en stabiliteit en een fraai contrast in kleuren en structuren. Noorderkwartier III staat voor modern comfort waar esthetiek, rust en functie samenkomen. De woningen worden bijzonder compleet en comfortabel opgeleverd.

LIGGING VAN HET NOORDERKWARTIER
De ligging van Noorderkwartier is één van de grote pluspunten. U woont straks in een wijk die af is, dicht bij alle voorzieningen en uitvalswegen. De locatie van Noorderkwartier III ligt aan de Jouke Zietsemastraat. Vanuit uw huis loopt u zo naar het nieuwe Station Noord (Noord-Zuidlijn). De metro brengt u in enkele minuten naar station Amsterdam Centraal. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ring A10 en met de fiets bent u zo in het natuurgebied ’t Twiske.

Nieuwsgierig geworden naar de ontwikkelingen in Noorderkwartier fase 3? Bekijk dan nu het aanbod en schrijf je in voor één van deze prachtige woningen!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest

Types