Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Jardin wordt een modern hof met 40 comfortabele woningen rondom een grote, groene binnentuin. Gelegen op Centrumeiland is de binnenstad van Amsterdam dichtbij, maar ben je ook zo de stad uit, op het water of in de natuur. Bijna alle woningen hebben naast de collectieve binnentuin ook een grote eigen buitenruimte. Volop keuze in het soort woning en de invulling daarvan. Er zijn drie soorten townhouses, waterviewlofts en parkviewlofts, maisonettes, appartementen en een penthouse. Kortom, voor elk wat wils.

Op woensdag 1 juli bieden we geïnteresseerden in Jardin de mogelijkheid om alvast een plek te reserveren! Van 8.30 uur 's ochtends tot 19 uur 's avonds kun je binnenwandelen bij Makelaar Kuijs, Reinder en Kakes aan de Valkenburgerstraat 67 in Amsterdam.  

Ruimte voor vragen en verkrijgen informatie!
Bij Kuijs Reinder en Kakes kun je gedurende deze dag in gesprek gaan met de makelaar die je alle in's en out's van het project kan vertellen. Reserveren van een plek in het gebouw is ook al mogelijk en uiteraard hebben we een mooie verkoopbrochure voor je. 

We hopen van harte je volgende week woensdag te zien, maar schroom ook niet om bij vragen direct contact op te nemen met Kuijs Reinder Kakes makelaardij: 020 626 53 61 of nieuwbouwamsterdam@krk.nl.

Hartelijke groet, 
Team Wonen in Jardin
 
 Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Lokhorst Bouw en Ontwikkeling

Types