Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

wij_land is ons duurzame zelfbouwcollectief (CPO) op Centrumeiland-IJburg. Hier realiseren wij onze droom om vlakbij de stad aan het weidse water minder individualistisch samen te wonen en een community van leuke buren te creëren die minder footprint achter laat en bewuster leeft.

wij_land bouwt niet zomaar een pand, we creëren een unieke samenwoon-vorm vanuit een idealistisch hart zonder al té hippie te zijn. Wij zijn géén woongroep, maar het is wel de plek die we samen ontwerpen en vormgeven en die een thuis gaat worden voor onze diverse, kleurrijke groep mensen, waarbinnen individuele wensen en privacy gewaarborgd blijven.

wij_land geeft de vrijheid om volledig je eigen woning te ontwerpen en in te delen. Daarnaast ontwikkelen we samen een 5-tal collectieve ruimtes om elkaar te ontmoeten en eventueel open te stellen voor andere buurtbewoners. We hebben een yoga- en workshopzaal, klusruimte, gastenverblijf, ontmoetingsplek met keuken, binnentuin en -onze trots- de daktuin mét kas.

wij_land biedt op kavel 10-01B ruimte voor koopwoningen aan maximaal 26 huishoudens; singles, samengestelde families, alleenstaande ouders, jonge stellen, senioren en grote gezinnen van verschillende achtergronden en nationaliteiten. Door schaalvergroting en keuze in afwerking willen wij de woningen voor verschillende budgetten mogelijk te maken.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Coöperatie Wijland

Types