Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Waar Sigma ooit huisvestte, kun je straks fantastisch wonen. Een plek met karakter, omdat monumentale panden en nieuwbouw fuseren. Een groot deel van de gebouwen ligt aan het water of biedt de bewoners er zicht op. 
 
Het compleet nieuwe Sigma 2.2.E met 25 luxe huurappartementen vind je aan een haventje. De entree van het gebouw ligt aan het levendige hart van Cruquius. Op elke verdieping zijn er 5 verschillende appartementen, allemaal met lekkere buitenruimte, 1 grote slaapkamer, hoge ramen en luxe keuken en badkamer. Woonoppervlaktes circa 55- 67m² (GO). 


Sigma geeft Cruquius karakter
Het oude Sigma-terrein ligt aan de zuidzijde van Cruquius. Om precies te zijn aan de Cruquiusweg 102, bij het haventje en de sluis en aan de kant van de Indische buurt en het Flevopark. Als je hier straks rondloopt, zie je aan alles het industriële verleden terug dat Sigma hier ooit huisvestte. 
 
 
De industriële Sigma-verffabriek en Huisje Insulinde met het pompengebouw, het ketelhuis en de natuurspeelplaats vormen samen een levendig hart in Cruquius met allerlei gezellige terrasjes.


Voel je thuis 
Binnen een kader van stoer metselwerk komen grote ramen van vloer tot plafond. Zelfs de balkonbalustrades zijn van glas gemaakt, zodat je overal mooi zicht hebt op de omgeving. De balkons en het terras liggen wat terug in het gebouw, zodat je beschut geniet van jouw eigen buiten in de stad.
 
Kom straks thuis, zet je fiets in je eigen berging of in de gezamenlijke berging of parkeer je auto op de plek die je huurt onder het gebouw. Er zijn 8 parkeerplaatsen apart te huur. Binnendoor bereik je je verdieping. De bergingen en ruime entreehal bevinden zich op de begane grond. De 25 huurappartementen zijn verdeeld over de 1e tot en met de 5e verdieping. De 15 appartementen met een wat kleinere inpandige berging hebben een extra berging op de begane grond.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Amvest

Types