Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Het voormalige VVA terrein tussen de Dreef, Zwarteweg en de N196 wordt de komende jaren opnieuw ingericht door de realisatie van een fusieschool (reeds opgeleverd), twee woningbouwprojecten aan de Zwarteweg en door het herinrichten van het restgebied, ongeveer 6 voetbalvelden groot. Hierdoor ontstaat een nieuwe parkachtige omgeving en wordt de (groene) structuur van de Hornmeer verder versterkt. Langs de Zwarteweg komen maximaal sociale huurwoningen en 24 smartwoningen (koop) te staan. De woningen zullen circa 68 m2 GBO groot worden en hebben een ruime woonkamer, terras en één slaapkamer. Het is een ideale woning voor kleine huishoudens, waaronder starters.

Het bestemmingsplan is al onherroepelijk en dankzij het bekende concept van de smartwoningen is het mogelijk de locatie zeer snel tot ontwikkeling te brengen. De prognose is dat het project eind 2020 al in verkoop gaat. De bouw duurt circa 6-7 maanden en vangt in het voorjaar van 2021 aan. Je kunt daardoor nog vóór de winter (2021) verhuizen naar je nieuwe woning!

Ben je op zoek naar een betaalbare, kwalitatief hoogstaande woning in Aalsmeer? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over deze smartwoningen.

NB: De weergegeven afbeeldingen zijn foto's van reeds gerealiseerde smartwoningen in een ander project. De beelden van de smartwoningen in Aalsmeer kunnen hiervan afwijken.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Timpaan Hoofddorp B.V.