Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Badhoevedorp is volop in ontwikkeling. Na de omlegging van de snelweg A9 is er ruimte ontstaan voor ontwikkeling van allerlei plannen waaronder plannen voor nieuwbouw van woningen en appartementen. Na de verkoop en realisatie van de eerste woningen is in juni gestart met de verkoop van de eerste woningen in Quartier II (fase 1) en zal eind oktober/begin november de verkoop starten van de 2e fase woningen. 
In Quartier II komen in totaal zo'n 200 woningen. Het aanbod varieert van hoek- en tussenwoningen tot twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen, in verschillende soorten en maten. Quartier II wordt gecompleteerd door een  28-tal appartementen.

Begin 2021 wordt de start van de verkoop verwacht van de 28 appartementen in Quartier II

RÉSIDENCE QUATREBRAS
In het hart van Quatrebras Park, direct aan het groene Lint, komt Résidence Quatrebras: een rijk en statig appartementencomplex met 28 heerlijke woningen. Van een aangenaam tweekamerappartement met tuin tot een luxe penthouse met dakterras. In Résidence Quatrebras is er voor ieder wat wils. De woningen zijn ruim opgezet, perfect ingedeeld, hebben allemaal een buiten en de verdiepingshoge ramen zorgen voor een mooie lichtinval.
 
Eigen grond
De appartementen worden gerealiseerd op eigen grond. Ze hebben allemaal een buiten in de vorm van een tuin, balkon of (dak)terras waar – op een aantal plekken – met veel aandacht beplanting wordt aangebracht. Het complex beschikt over twee entrees met een lift en elk appartement heeft een berging op de begane grond. De woningen zijn gasloos met een bodemwarmtepomp voor vloerverwarming én –koeling.
 
Makkelijk parkeren
Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. De appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage achter het complex. In Quatrebras Park zijn de meeste parkeerplekken achter groene hagen aan het zicht onttrokken. Dit accentueert het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest

Types