Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied; Landgoed Wickevoort. Wickevoort is niet alleen omgeven door groen en veel ruimte, op Wickevoort zelf is al heel veel volgroeid bestaand groen, waaronder het oudste "bos" van de Haarlemmermeer. Deze al aanwezige natuur zal , zoveel als mogelijk is, behouden worden. In Wickevoort beleef je de seizoenen zoals ze bedoeld zijn. 

Geniet daarnaast van prachtige voorzieningen als een duurzame boerderij, Hoeve Wickevoort, een kinderboerderij, een manege, zwembad, sporthal en mooie wandelroutes. Bovendien kan je, samen met andere bewoners, medebepalen welke faciliteiten jullie ideale woonwijk krijgt. 

Heb je altijd al gedroomd van een woning aan de bosrand, in een boomgaard of aan het water? In Wickevoort kan het. Er komen verschillende woonvelden, elk met een eigen identiteit. Samen tonen deze deelgebieden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur. Wil je een huurwoning, koopwoning of een vrije kavel? Wil je een appartement of rijwoning, wil je een vrijstaande woning of liever een twee-onder-een kap-woning. In Wickevoort zijn deze woningtypes allemaal te vinden!

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM B.V.