Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Heerlijk rustig en kindvriendelijk wonen en toch dichtbij alle nodige voorzieningen. De Slingertuin bevindt zich op loop- en fietsafstand van het dorpscentrum van Badhoevedorp en bent u met de auto binnen 10 a 15 minuten in het stadshart van Amstelveen of het centrum van Amsterdam en Haarlem. Ook aan het openbaar vervoer ontbreekt het niet in de groene parel van de Haarlemmermeer.
 
De Slingertuin is een kleinschalig project met 10 vrijstaande villa’s en 8 geschakelde villa’s op ruime kavels. Door de kubistische architectuur ontdekt u wat riant wonen is. De villa’s zijn vanuit het ontwerp ruimtelijk en praktisch ingedeeld. Ook kunnen de woningen geheel naar eigen wens worden ingedeeld of uitgebreid. Aan u de keuze!
 
Neem contact op met de makelaar voor een bezoek aan de bouwplaats om de villa's in aanbouw te bewonderen.

Locatie
De Slingertuin is centraal in Badhoevedorp gelegen in de bloemenwijk. Dit is een kindvriendelijke wijk vlakbij een park, kinderboerderij, diverse scholen en sportfaciliteiten. Ook aan speelvoorzieningen in de wijk geen tekort. Zo ligt er naast De Slingertuin een speeltuin voor de jongste jeugd en verderop in de wijk onder andere een trapveldje. Ook zijn er diverse plekjes waar de hengel kan worden uitgeworpen.
 
Badhoevedorp
Dé groene parel van de Haarlemmermeer, de oudste polder van Nederland en gescheiden door de ringvaart van Amsterdam-Sloten. Badhoevedorp is een zeer vriendelijk dorp en goed centraal gelegen. Niet alleen maar 10-15 minuten van het stadshart van Amstelveen of het centrum van Amsterdam en Haarlem, maar naar de rest van de wereld; Schiphol ligt om de hoek. Ook de snelwegen A4 en A9 zijn snel bereikbaar. De omlegging van de A9 is inmiddels in volle gang wat de bereikbaarheid en leefomgeving van Badhoevedorp zeer ten goede zal komen.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Kroonstijl Ontwikkelingsmaatschappij b.v.

Types